Kleding,  Mijn Tantilly kledingkast,  Persoonlijk

Kleurrijk handgemaakte kleding van Tantilly- wees uniek

Wees uniek, laat je zien en draag kleding waar je vrolijk van wordt. Kleding die jou laat stralen. Bij Tantilly vind je kleurrijk handgemaakte kleding. Vrolijke kleding en de leukste accessoires. Ga jij voor retro, een bloemenjurk en kleur?

Life is too short to wear boring clothes

Het leven is te kort voor het dragen van saaie kleding! De bij mij zo geliefde bohemian stijl is hier een voorbeeld van en ook bij Tantilly zie je een en al vrolijke kledingstukken. Tantilly is een (web)shop waar je kleurrijk handgemaakte kleding kan kopen, kleding waar je in straalt!

Kleurrijk handgemaakte kleding van Tantilly laat jouw stralen

Mijn persoonlijke reis naar een kleurrijke kledingstijl

Kijk ik naar mijn eigen kledingstijl dan zie je hier twee stromingen in. Ik heb lang en veel donkere kleuren gedragen, maar had een keer een uitspatting naar bloemenjurken. Van deze kleding werd ik heel blij, maar nadat ik de 40 was gepasseerd, voelde ik me in deze kleding-ondanks mijn lange lengte en figuur- niet meer fijn. Ik begon mijn zoektocht naar een nieuwe kleurrijke kledingstijl, want terug nar het sombere zwarte wilde ik eigenlijk niet. Ik vond mijn stijl twee jaar geleden in de Bohemian stijl. Het vrije, het artistieke, het vrolijke en zwierige laat mij de vrouw zijn die ik wil zijn. Met deze leefstijl voel ik me verbonden en de kleding zorgt dat ik me vrij kan voelen.

Kleurrijke handgemaakte kleding van Tantilly

In mijn zoektocht naar kleur kwam ik bij Tantilly terecht. Deze kleurrijk handgemaakte kleding is zo mooi door de prettige stoffen waarmee ze gemaakt zijn, de kleuren en de modellen. Voordeel van deze kleding is ook fat ze het hele jaar door te dragen zijn , want vrolijke bloemenjurken zijn echt niet alleen voor de zomer. Met een leuke legging er onder en een warm vest, draag jij deze kleding het hele jaar.

Een unieke rok

Ik zocht bij Tantilly een prachtige Viva boho patchwork design rok uit. Deze rok is handgemaakt en al hebben alle Viva boho patchwork rokken dezelfde kleuren, bij allen is de stof in een andere volgorde genaaid, waardoor deze rok uniek is. Door de stof (100% katoen) en het elastiek aan de achterkant van de bovenrand van de rok, draagt de rok erg fijn. Van de rest stukjes van dit katoen van de rok, maken ze mooie bijpassende mondkapjes, en unieke gerecyclede boekjes, die ze weggeven bij je bestelling als leuk kado.

Kleurrijk handgemaakte kleding van Tantilly laat jouw stralen

Van maat S tot 4XL

Deze rok is geschikt voor dames met maat S tot en met 4XL en dat is ook Tantilly, de maten stoppen hier niet bij maat L. Veel van deze vrolijke kleding is ook in de grotere maten te koop en door de modellen en pasvorm staan ze elke vrouw met elke mooie ronding en lichaamsvorm die ze heeft.

Kleurrijk handgemaakte kleding van Tantilly- wees uniek

Kleurrijke accessoires en vrolijke prints

De collectie van Tantilly is groot. Voor een ieder is er keuze genoeg uit retro, een bloemenjurk, dubbelzijdige jurken (dus die je aan twee kanten kan dragen), jurken die je als jurk, tuniek of vest kan dragen, rokken, broeken, shirts en accessoires als riemen en sieraden. Bij de kledingstukken geven ze meteen tips hoe je deze leuk kan combineren of dragen.

Kleurrijk handgemaakte kleding van Tantilly laat jouw stralen

Vrolijke riem en haarband van Tantilly, prima te combineren met een jeans

Wie is Tantilly

Tantilly is speciaal gemaakt voor vrouwen die hun vrouwelijkheid willen uiten door het dragen van unieke en kleurrijke kleding. De filosofie van Tantilly is: ‘De wereld een betere en meer kleurrijke plek maken voor iedereen!’ Belangrijk voor hen is dat de producten gemaakt worden door kleine (familie)bedrijven waar de vakmensen een goed en eerlijk loon ontvangen voor hun werk.
Doordat ze werken met locale ambachtslieden helpen ze hen om elk jaar een duurzaam inkomen te genereren, wat vervolgens helpt om een positieve impact te hebben op de omliggende gemeenschap.

Tantilly vind je aan de Kleine Overstraat 45 in Deventer, naast de website zijn ook actief op Social Media als Instagram, TikTok en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *