Kleding Persoonlijk Tantilly Fans

Poppy skirt ❤️ Tantilly

De knipogen van het leven… ik hou er zo van! Dit keer kreeg ik er één van Chantal, het gezicht achter Tantilly. Ze vroeg me of ik nog eens een blog wilde schrijven. Nou wauwww ja natuurlijk heel graag! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een bezoekje bracht aan de kleurrijkste winkel van Deventer. De collecties blijven het hele jaar maar komen en meestal moet je snel je slag slaan, want anders kan het zomaar zijn dat het alweer uitgekocht is.

Ik mag schrijven over de dubbelzijdige collectie die Tantilly heeft en dan in het bijzonder de ‘Poppy’ rokjes. Maar ik kreeg er ook gelijk een aantal leggings, shirts en vesten bij om te laten zien!

Een super vrolijk pakket, waar echt de combinatie mogelijkheden oneindig zijn! Weet je zelf niet goed hoe je een rokje zou kunnen combineren? Kijk naar de kleuren die in het rokje zitten en Tantilly heeft de wereld aan leggings, shirts en vestjes die erbij passen!

Ik laat jullie drie verschillende Poppy rokjes zien, maar Tantilly heeft nog veel meer keuze in de winkel en op de website. Zoals gezegd zijn de rokjes dubbelzijdig, dat wil zeggen dat ze op twee manieren te dragen zijn. Doorgaans hebben de rokjes een wat ‘drukkere’ kant met een toffe print en een wat ‘rustigere’ kant, waar het grootste oppervlakte effen is.

Hoe te gek is dat, dat je dus kunt afwisselen met twee kanten! De rokjes zijn perfect afgewerkt en de rits is dus ook zo gemaakt dat deze bij beide kanten goed te gebruiken is.

Ik heb confectiemaat 44. Van onder heb ik vaak maat 44 nodig, of maat xl. En van boven draag ik soms maat l, soms maat xl. Deze rokjes zijn gemaakt van 100% katoen, dus dit materiaal rekt niet mee. De rokjes van Tantilly met rekbaar materiaal pas ik wel in maat l, maar deze rokjes echt niet. Ja… ik kom er wel in, maar dan valt de band heel hoog in mijn taille en het zit dan strak bij mijn buik. Dat noem ik geen aanrader. De xl rokjes vallen bij mij precies goed en op deze manier horen ze echt te zitten; dat het ook comfortabel draagt.

Het is ideaal dat op de website van Tantilly alle maten opgemeten zijn van deze rokjes, deze kun je vinden bij het product in een overzichtelijke maattabel. Het blijft handwerk, dus er kan een klein verschil in zitten, maar dit is dan verwaarloosbaar. De rokjes kosten 69,99.

De ‘rode bloem van het leven’ zo heet dit dubbelzijdige rokje. De ene kant is voorzien van twee toffe retro retro printjes met de kleuren rood, zwart, groen, wit en een vleugje blauw. De andere kant is zwart, rood en wit.

Ik combineer dit rokje met een rode wrap top. De top is gemaakt van 95% katoen en 5% elastan. De tops zijn super elastisch. Ik draag maat l van de tops. Bij het opmeten van de oksel tot oksel kwam ik erachter dat deze veel minder meet dan dat ik normaal nodig heb, maar dat komt dus doordat het materiaal heel erg meer rekt.

Het leuke van deze shirts is, dat je met de halslijn kunt spelen. Het is een v-hals shirt, die je hoog kunt dragen, wat meer uit elkaar kunt schuiven en nog wat bloter kunt dragen als je dat zou willen.

Ik draag zelf vaak een hemd en ik vind het dan wel erg leuk dat je op die manier met de kleuren kunt spelen.

Ik heb een buikje en met deze shirt verdwijnt die gewoon, echt wat een top model is dit voor als je een buikje hebt! Door de rimpeling aan de zijkant en op de manier hoe de stof verdeelt is, kun je zelf bepalen wat het beste bij jou figuur past.

Mijn favoriete rokje is de ‘Rainbow dots’, deze printjes passen helemaal bij mij en de kleursamenstelling vind ik ook te gek!

Ik draag de rokjes steeds met een wrap top, daar zijn echt super veel leuke kleuren van en zijn te koop in maat s t/m 5xl. De tops kosten 39,99.

Echt, wat een keuze bij Tantilly! Het leuke is er zoveel te combineren valt, omdat er in een rokje altijd wel meerdere kleuren zitten.

En ook de leggings heeft Tantilly in alle kleuren van de regenboog! Ik heb er drie laten zien, maar echt er is nog veel meer keuze. Leggings is voor mij altijd wel een dingetje, ik draag ze erg graag, maar heb wel voorkeur voor merken. Wat is vooral erg belangrijk vind is dat lengte lang genoeg is (ik ben 1.81) en dat ik de legging goed over mijn buik kan doen, zonder dat de band gaat ‘porren’.

Ik kreeg de leggings opgestuurd in maat s/m en ik was eerlijk gezegd een nogal bang dat dit de verkeerde maat zou zijn. Normaal gesproken draag ik namelijk altijd maat xl van leggings.

Maar, net zoals bij de shirts, rekken de leggings ook behoorlijk mee. Deze maat is dus goed voor mij én hoera! óók lang genoeg! De leggings zijn verkrijgbaar in maat s/m, l/2xl en 3xl/5xl.

En dan nog het ‘Noa Nova’ vest! Het was een leuke verrassing dat ik deze ook aan jullie mocht laten zien. Om eerlijk te zijn had ik, als ik iets zou mogen uitkiezen om te laten zien, deze zelf niet gekozen. Ik weet niet precies waarom en na het echt zien en echt voelen al helemaal niet meer.

Wat zijn ze leuk!!!! De vesten zijn gemaakt van 70% acryl en 30% polyamide. Ik ben zelf niet zo bekend met deze materialen om te dragen, maar het voelt heel fijn aan.

De vesten vallen ruim, ik draag maat s/m. De afmetingen van de vesten vind je ook weer op de website. Wat te gek he dat Tantilly ook grote maten heeft, ook deze vesten gaan tot en met maat 4xl. En net zoals de leggings en shirts is het vest ook in veel kleuren! Het vest kost 74,99.

Net zoals de shirts en de leggings zijn ook de vesten in veel kleuren te koop. En wat ik een groot voordeel vind ik dat de mouwen mooi lang zijn!

Wat heb ik veel laten zien hé! Echt zoals ik al zei, de keuze is enorm. Online kun je een kijkje nemen bij al het moois, maar om een dagje naar Deventer te gaan is ook een absolute aanrader!

Veel liefs van Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *