Kleding

Tantilly Handmade in Holland

made in holland

Tantilly brengt elke keer al hele mooie collecties uit, maar Tantilly heeft ook de mogelijkheid om kledingstukken op maat te maken met een prachtige stof uit hun ‘Handmade in Holland’ collectie. Zo kan je een prachtig kledingstuk voor je laten maken, helemaal op maat gemaakt. De Tantilly Handmade in Holland collectie is absoluut een geweldige extra service die Tantilly biedt. Wat kan je allemaal laten maken? En met welke stoffen? Lees gauw verder!

Tantilly Handmade in Holland

made in holland

“In de afgelopen jaren, met alle steun en het enthousiasme van onze kleurrijke klanten, is het Tantilly’s team gegroeid, en ook een paar professionele kleermakers hebben zich bij ons kleurrijke team gevoegd.  We hebben zelfs een naaiaterlier geopend in Deventer, boven onze mooie winkel.
Daarnaast werken twee van onze kleermakers vaak vanuit hun knusse huizen, dus dat betekend dat je ons maar liefst op drie plaatsten kunt bezoeken, voor het opmeten, en voor het ophalen van je op-maat gemaakte kledingstukken. 
We hebben een naaiatelier in Deventer, in Zoetermeer, en ons oude naaiatelier is in Heerde.
We maken ontwerpen speciaal voor jou, wat bij jou en jouw lichaamsvorm past. 
Je kunt de kledingstukken laten maken in de maten: S- 4XL / 5XL (36-52).
We werken op bestelling, en je kunt kiezen uit een van Tantilly’s favoriete ontwerpen.
We hebben een groot assortiment modellen kleding waar je uit kunt kiezen, en we ontwerpen regelmatig nieuwe modellen, aangepast aan de weersomstandigheden.
Voor ons is alles mogelijk.
Van alle modellen kleding die we maken hebben we foto’s,  en je kunt ons uw taille, lengte en eventuele andere wensen vertellen, we maken het op maat voor jou. 
We zijn hier om samen met jou het perfecte kledingstuk te creëren.”
Handmade in Holland handmade in Holland
Het leuke is dat de keuze aan stoffen per seizoen verandert. Heb je een favoriet kledingstuk vanuit de Made in Holland lijn, dan kan je die telkens weer opnieuw bestellen in een andere leuke, nieuwe, stof! En je hebt meteen een uniek fairfashion handgemaakt kledingstuk in je collectie!
Handmade in Holland
Tantilly maakt voor jou:
  • Jurken
  • Rokken
  • Tops
  • Broeken en leggings
  • Dekens
  • Kussenslopen
  • Sjaals
  • Tassen (bij aanvraag)

Onze stoffen:
We hebben een groot assortiment stoffen, die veranderen per seizoen, en die we aanpassen op jouw wensen.
We hebben altijd een wisselende voorraad van verschillende soorten stoffen, meestal kleurrijke retro- en bloemenprints.
Zo blijven we al onze terugkerende kleurrijke klanten inspireren!
  • De herfst / winterstoffen zijn meestal warme stoffen, bv. gemaakt van viscose, stretch-katoen, 100% katoen en acrylwol.
  • De lente / zomer stoffen zijn meestal lichtere stoffen, bv.  gemaakt van 100% katoen, 95% stretch-katoen, micro en zijde mix.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en welke stoffen er op dit moment beschikbaar zijn? Stuur dan een mailtje naar: Tantillyofficial@gmail.com

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *