Kleding

De dubbelzijdige jurkjes van Tantilly zijn top!

Wanneer je zo creatief bent en verzint dat je kledingstukken dubbelzijdig kan ontwerpen verdien je wat mij betreft alle lof. Ik vind de dubbelzijdige kleding van Tantilly een uitkomst! De handgemaakte kledingstukken zijn divers, vrouwelijk, fairtrade en met liefde gemaakt, wat wil je nog meer? Ik draag vandaag deze dubbelzijdige jurk van de vorige collectie. Ik werd verliefd op het printje en ben zo blij met dit jurkje. Beide kanten zijn prachtig en ik voel mij er heel vrouwelijk in.

Tantilly dubbelzijdige fashion

Door de mooie A-lijn komt je taille extra mooi uit, zeker wanneer je het striklint ook draagt. Ik draag dit kledingstuk alleen als jurkje, maar je zou het ook als een soort vest kunnen dragen op een jeans en een topje eronder. Zelfs daar kan je nog in variëren 😉

Het stofje is uiteraard dubbelzijdig. In dit geval is het printje wel gelijk, alleen zijn de kleuren ‘omgedraaid’ als het ware. Een soort retro waaierprintje, ik hou ervan!

De biesjes zijn allemaal mooi gestikt zodat het extra accent krijgt. En de zakjes zijn natuurlijk helemaal ideaal, daar heb ik standaard een labello in zitten, haha. Het jurkje sluit makkelijk met drukknoopjes en heeft korte mouwtjes. Een ideaal jurkje voor het voorjaar dus ook.

Ik ben 1.67 en bij mij komt maat L tot op de knie. Het stofje is van katoen en rekt dus niet mee. Ik merkte wel dat het jurkje, zo na de feestdagen, wat strakker zat dan voorheen. Dus ik moet weer even aan de bak…haha

Dit jurkje staat niet meer op de site, maar in de categorie dubbelzijdige kleding staat nog zoveel meer leuks! Er zijn nu natuurlijk heel veel jurkjes met lange mouwen te koop. En ook daar zitten pareltjes tussen 😉

triple g dress

Een Tantilly dubbelzijdig kledingstuk hoort gewoon in je kast te hangen. Je raakt er nooit op uitgekeken!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *