Kleding,  Tantilly Fans

Mijn Tantilly wishlist!

Ik hou van lijstjes maken. Dit hoeven niet alleen boodschappenlijstjes te zijn, maar ook lijstjes van klusjes die ik moet doen, of boeken die ik wil lezen, vind ik heerlijk om te maken. Nóg leuker zijn wishlists natuurlijk! In principe hoef je daar niet eens iets mee te doen, het maken alleen is al een feestje op zich. Vandaag laat ik jullie mijn Tantilly wishlist zien. Welke items staan er op mijn wensenlijstje?

Zoe winterjurk bohemian bloemen

Tantilly Zoe

Toen ik deze jurk zag was ik meteen verliefd! En ik niet alleen, want hij was ook binnen no time uitverkocht. Logisch, het is ook een geweldige jurk. Gelukkig kan je hem weer pre-orderen. Dus wil je deze beauty ook scoren? Zorg dan dat je hem deze keer niet misloopt!

Nieuw! warm winter vest -Noa nova

Ik heb inmiddels één vest in mijn bezit en die draag ik al zo veel dat ik wel een aantal extra kleurtjes op mijn wishlist heb staan. Ze kunnen gewoon overal bij! Op een jeans, over je jurkje, over je wrap top op een rokje. En ze zitten zo lekker. Deze kleuren wil ik nog wel in mijn kast hebben ooit.

noa nova vest

noa nova vest

 

Triple G- nieuw ontwerp- dubbelzijdig- jurk/ vest/ tuniek- Alles in 1! happiness balls

Dit jurkje blijft maar in mijn hoofd zitten. Een maatje XL heb ik dus op mijn wishlist gezet 😉

triple g dress

Triple G winter- nieuw ontwerp- dubbelzijdig- jurk/ vest/ tuniek- Alles in 1! romantische bloemen en retro rood

En ook deze staat op mijn lijstje!

Wrap tops

Ik heb een zwaar tekort aan wraptops. Ik ben dol op het materiaal en ze zitten fantastisch! De volgende staan dus op mijn lijstje.

Rokjes!

Natuurlijk kunnen er geen rokjes ontbreken op mijn wishlist. De volgende vind ik té leuk om niet aan mijn lijstje toe te voegen….

(deze hele set is trouwens fantastisch!)

Voor nu is dit mijn wishlist. Al weet ik, dat wanneer er nieuwe broeken zullen komen, deze ook meteen op mijn lijstje zullen verschijnen 😉

Heb jij ook een Tantilly wishlist?

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *