Tantilly sjaal
Tantilly Fans

Wist je dat Tantilly ook mooie sjaals in het assortiment heeft?

Tantilly sjaal

Maak je outfit helemaal af met een prachtige sjaal van Tantilly! Ze zijn niet alleen lekker warm in je hals, maar ook nog eens Tantilly-vrolijk!  De sjaals zijn echt een sieraad om bij je outfit te dragen.

Deze mooie sjaal van rayon bestaat uit twee mooie prints, samengevoegd in een mooie sjaal. Niet alleen mooi voor het oog en erg zacht en comfortabel, maar ook gemaakt van een fijne eerlijke stof.

Mooie dubbelzijdige sjaals

Tantilly sjaal

Een ‘groene’ sjaal dus, helemaal in ons straatje, gemaakt op een eerlijke manier, van rayon en ook nog eens ontzettend kleurrijk!

– Je kunt deze sjaals dragen op vele verschillende manieren, draag haar met 1 print voor een subtiele look, of met een draai, zodat je beide gave prints combineerd voor een gewaagdere look.

Tantilly sjaal

Dit zijn ook ideale cadeautjes voor de feestdagen trouwens! Een mooie sjaal maakt je outfit af en kan je op heel veel verschillende manieren dragen. Als je bijvoorbeeld een hele zwarte, nette outfit aan hebt kan een fleurige sjaal nét die extra touch geven. Of je gaat, net als de modellen op de foto, helemaal voor kleur en gewoon volop voor de vrolijkheid waar Tantilly voor staat.

Tantilly sjaal

Op de website van Tantilly staan de diverse sjaals die in het assortiment zijn. Voor €34,99 heb je al een prachtige sjaal in huis. En met het guurdere weer is dat toch een must? 😉

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *