Kleding Tantilly Fans

Het favoriete Tantilly kledingstuk van Mariëlle

Tantilly fans hebben natuurlijk allemaal wel een favoriet item in de kast hangen. Een kledingstuk wat je misschien nét iets vaker uit de kast trekt om te dragen dan een ander kledingstuk. Of wellicht een item wat een speciale betekenis voor je heeft of waar je je het lekkerste in voelt. Welk kledingstuk van Tantilly is dat voor jou? Mariëlle, die al vaker op deze blog voorbij is gekomen, laat vandaag haar favoriete kledingstuk zien.

Het favoriete kledingstuk van Mariëlle

Mijn favoriete Tantilly kledingstuk is op dit moment toch wel de dubbelzijdige rok. Deze heb ik een aantal weken geleden gekocht toen ik werd gevraagd om mee te doen aan de live passessie in de winkel. Er hingen verschillende setjes klaar die ik mocht showen en ik was op slag verliefd op het printje.

Mariëlle heeft inderdaad al eens meegedaan aan de passessies van Tantilly. Dit zijn live sessies die je via Facebook kan volgen op de zondagochtend. In die passessies showen diverse modellen, fans zoals jij en ik, de meest mooie Tantilly outfits. Omdat de dames allemaal verschillend zijn, in lengte en omvang krijg je als kijker een perfect beeld van de mooie kleding. Je kan dan heerlijk vanuit je luie stoel kijken en wellicht zie je wel een favoriet kledingstuk ertussen zitten die je graag wilt. Ideaal!

Mariëlle heeft deze prachtige rok dus tijdens zo’n passessie gedragen en was op slag verliefd. Ik snap dat wel, het printje is ook super gaaf! En de omkeerbare kleding van Tantilly is bij mij ook favoriet.

Wat is jou favoriete Tantilly kledingstuk?

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *