Tantilly Fans

Tantilly Fans! Meet Mariëlle Harmelink

Tantilly

Tantilly

Tantilly Fans‘ is een rubriek die we vaak laten terugkomen op deze Tantilly blog. In Tantilly Fans zal een leuke dame in de spotlight staan. Aan de hand van een vragenlijst die wordt ingevuld leren wij de fans van Tantilly een beetje persoonlijk kennen. Vandaag mag Mariëlle Harmelink deze nieuwe rubriek starten. Ik ken Mariëlle al heel wat jaartjes omdat wij vroeger samen aan scrapbooken deden. Ook is Mariëlle een boekenwurm, net als ik, en dat schept natuurlijk ook een band ;-). En Mariëlle is natuurlijk Tantilly fan!

Tantilly Fan Mariëlle!

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Deventer

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben Mariëlle, 41 jaar, getrouwd en moeder van twee puberdochters. Ik woon in het mooie Deventer, op een steenworp afstand van de IJssel en de stad. Ik hou van reizen, fotograferen en lezen en ben dol op de kleurrijke kleding van Tantilly!

Hoe ben je in aanraking gekomen met het merk Tantilly?

Tantilly zit al jaren in Deventer. Eerder in een ander, kleiner pand, waar ik eigenlijk nooit kwam, omdat ik toen nog dacht dat het niks voor mij zou zijn.. totdat ik de huidige winkel zag met de prachtige etalage. Ik besloot om toch maar eens naar binnen te lopen en was op slag verliefd op alle kleurrijke kleding en accesssoires die ik daar toen zag. Toen ik later het verhaal achter Tantilly hoorde (wat te lezen is op de website) hield ik er alleen nog maar meer van..met een man die ook Indische roots heeft en onze gezamenlijk liefde voor Azië, was ik meteen verkocht.

Ben je al eens in de winkel in Deventer geweest en hoe was je ervaring?

Ja, al heel vaak! Het is een SUPER leuke, kleurrijke winkel, eigenlijk de leukste van Deventer en dat zegt wel wat want Deventer kent veel leuke, kleurrijke en bijzondere winkeltjes die je niet gauw ergens anders tegenkomt. De eigenaresse is een schat en het personeel is super aardig en behulpzaam en bovenal: eerlijk en niet opdringerig! Ze nemen alle tijd voor je en niets is ze te gek. Echt top!

Welke items staan er nog op je wishlist?

Oeh..heb je even? Haha. Ik zou nog wel meer van de dubbelzijdige rokjes willen en wellicht ook een dubbelzijdige jurk. De effen jurk die ik aan had tijdens de passessie beviel hier thuis ook goed, dus wellicht dat die er ook nog bij komt.. ach, eigenlijk gewoon teveel om op te noemen.

Wat vind je zo leuk aan Tantilly?

Alles! De kleurrijke kleding, de winkel, het personeel…ik word er iedere keer weer vrolijk van. En niet te vergeten hun missie: een kleurrijke wereld met eerlijke Fairtrade mode!

Als je nog een wens zou mogen doorgeven aan Tantilly qua kleding, wat je graag nog zou zien in de collectie, wat zou dat dan zijn?

Badpakken, pyjama’s en een mooie stoffen badjas lijken mij wel wat.

 

1 Reactie

  1. Annemiek zegt:

    Wat heb je een leuke set heb je aan op de foto en super leuke ideeën om nog te maken nachtkleding badjas etc? helemaal leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *