Kleding Persoonlijk Tantilly Fans

Heb je, net als ik, last van een buik(je)? Dan zijn deze Tantilly modellen wat voor jou!

Tantilly-Amy-dress

Tantilly belize broek

Allereerst wil ik benadrukken dat iedereen tevreden mag zijn met haar lichaam. Een blog waar Ivana onlangs al perfect over schreef, body positivity is zo belangrijk! Je mag trots zijn op je lijf! Toch vind ik het persoonlijk fijn als ik kleding draag waar mijn mooie kanten worden benadrukt, en mijn iets minder mooie kanten wat gecamoufleerd kunnen worden. Het ene model kledingstuk vind ik mooier bij mij staan dan het andere. En wat, als je net als ik, je buik graag wil “camoufleren”? Welke kledingstukken kan je dan het beste dragen? Ik geef een paar tips van mijn persoonlijke favorieten!

Tantilly broeken

Allereerst de super fijne Tantilly broeken. Ik heb er inmiddels 4 en ik draag ze ontzettend vaak. Ze zijn heerlijk om te dragen, er is al een heel uitgebreid assortiment en ze camoufleren mijn buik perfect!

De broeken ‘snijden’ namelijk niet in het buikgedeelte waardoor je ze mooi over je buik kan dragen. Door het leuke striklint kan je zelfs een top in je broek dragen zonder dat je teveel nadruk op je buik(je) legt. Ik draag ze het liefst met een wrap top eroverheen (die komen straks uitgebreid aan bod vanwege hun ideale pasvorm!).

Tantilly lilou

Als mensen mijn foto’s zo zouden zien kunnen ze absoluut niet vermoeden dat ik echt een aantal flinke (buik)rollen heb toch? Ik zal je die foto’s besparen overigens. Geloof mij op mijn woord, ik heb er echt een aantal!

De broeken van Tantilly zijn dus echt perfect om te dragen als je je buik iets wil verbloemen.

A-lijn kleding

Wat mijn moeder altijd al als tip gaf om je buik(je) te verbloemen is kleding in een A-lijn. Je legt dan juist het accent op je taille en je buikje wordt verbloemd. In mijn jurkje hierboven zie je dat heel goed vind ik. Mijn taille krijgt een extra accent door het striklint, en mijn buik valt mooi weg onder de wijder uitlopende stof. Als ik ga zitten is een rol niet te verbloemen, maar dat vind ik niet erg. Die zit er nou eenmaal ;-). Maar als ik zo sta voel ik mij wel heel zelfverzekerd in het jurkje!

Een mooi voorbeeld hierin is ook de Triple-G dress (staat ook nog hoog op mijn verlanglijstje) Eventueel kan je nog een corrigerende slip eronder aantrekken om het nog meer te verdoezelen. Maar ik vind die nooit zo heel lekker zitten 😉

Rokjes!!

Tantilly is echt ‘De Hemel’ wat rokjes betreft!! Zoveel keuze en modellen en voor de dames die hun buikje willen camoufleren is er echt ontzettend veel keuze. De wijd uitlopende dubbelzijdige modellen zijn hier een perfect voorbeeld van.

Tantilly wikkelrok

Ik heb bijvoorbeeld deze gave rok, een omslagrok. Deze kan je ook makkelijk dragen als je even wat bent aangekomen of juist bent afgevallen omdat je hem zelf kan verstellen met het omslaan. Ik draag deze rokken altijd in mijn taille zodat je daar het accent legt en je buikje er mooi onder kan “verbergen”.

Tantilly brengt heel vaak nieuwe printjes in deze rokken uit, dus je kan je garderobe er flink mee uitbreiden. In mijn geval draag ik mijn wrap top er overheen, maar je kan hem ook prima in je rok dragen…ja, ook als je een buik(je) hebt!

Margriet van Tantilly, die net als ik een iets vollere vrouw is, draagt een wrap top in haar cirkelrok. En ik vind het prachtig staan!! Dus ook voor iets vollere dames met een buikje is dit een perfect model om dat een klein beetje te camoufleren. Deze omkeerbare cirkelrok bella is trouwens nog verkrijgbaar, een perfect fleurig printje voor het voorjaar!

Wrap tops!

Ik kan mijn leven niet meer zonder wrap tops voorstellen. Wat een geniaal model is dat toch. Door de stof, die wat “bewerkt” is bij het buikgedeelte, geeft dit zo’n mooi verbloemend effect! Voor de dames die geen buikje hebben is het een leuk speels effect, en voor mij persoonlijk is het ideaal verbloemend. Ik kan in strakke tops die niet zo’n ideaal “buikstuk” hebben, maar gewoon ‘glad’ zijn, best vaak een onzeker gevoel hebben. Maar met de wrap tops van Tantilly is dat verleden tijd!

Tantilly belize broek

Shop the look

Absoluut een musthave als je graag dat gedeelte wil camoufleren!

Deze 4 items/modellen zijn wat mij betreft onmisbaar in mijn kledingkast als ik behoefte heb even wat minder accent op mijn buikgedeelte te leggen. Er zijn dagen dat ik dit totaal niet boeiend vind, maar er zijn er genoeg dat ik even wat minder blij ben met bepaalde delen van mijn lijf en dit even wil verbloemen. En dat kan ik met de vrolijke kleding van Tantilly ontzettend goed!

Wees vooral blij met jezelf, je bent mooi! (maar als je even je buik zat bent, trek dan iets moois van Tantilly aan wat het mooi verbloemt ;-))

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *