Kleding

Nieuwe gave dubbelzijdige cirkelrokjes van Tantilly!

cirkelrok tantilly

cirkelrok tantilly

Tantilly blijft haar fans verrassen met nieuwe items! Het is toch fantastisch dat je elke keer weer prachtige nieuwe items voorbij ziet komen die je blij maken? Zo heeft Tantilly weer een paar geweldige nieuwe cirkelrokjes in de collectie die ook nog eens dubbelzijdig zijn. Dus je kan weer heerlijk mixen en matchen met beide vrolijke stofjes. Vandaag een paar prachtige nieuwe items in de spotlight dus!

Tantilly Omkeerbare katoenen cirkelrok – retro paisley donkerblauw

cirkelrok tantilly

Een prachtige nieuwe rok met ook de populaire cirkelstof. We hebben een mooie wikkelrok die makkelijk is te dragen en super vrouwelijk staat, met 2 prachtige stofjes. Een iets neutralere kant met een gave retro stof zoals je hierboven op de foto ziet. Vooral de kleuren blauw en groen vallen op en geven dit printje een heerlijk retro gevoel.

cirkelrok tantilly

De andere kant heb ik al diverse keren in de Tantilly Facebook groep voorbij zien komen. Een mooie warm-bruine kleur als basis met daarop zoveel gave cirkelprintjes in vrolijke kleuren, je blijft er naar kijken! Wat een geweldig mooi stofje is dat ook.

cirkelrok tantilly

En door al dat kleurenpracht kan je er heel veel kleuren wrap tops op dragen. Het combineren met dit rokje is super makkelijk! Nu nog met een fijne legging eronder, maar straks heerlijk met blote benen. Een heerlijk, zwierig rokje die je absoluut in je kast wil hebben hangen toch?

Deze dubbelzijdige cirkelrok kost €59,99 en kan je hier online vinden.

Tantilly Omkeerbare katoenen cirkelrok bella – retro bloemen in de stad

cirkelrok tantilly

Hou je van iets fellere kleuren dan is deze cirkelrok echt wat voor jou! Heerlijke kleuren rood, roze, oranje, blauw etc in een hele gave print. Erg mooi te combineren met het prachtige zeeblauwe Noa Nova vest zoals je hierboven ziet. In deze cirkelrok val je heerlijk op!

cirkelrok tantilly

Maar ook de andere kant is lekker vrolijk. Mooi blauw als ondergrond met een grappig paisley-achtig printje. Ook weer een combinatie van 2 rokjes die je helemaal vrolijk maken.

Het fijne van dit model rokje is dat het mooi wijduitlopend valt. Je kan hier dus je taille mooi accentueren en je buikje, heupen en billen een beetje camoufleren. En het valt zwierig en soepel waardoor het ook nog eens heel vrouwelijk staat.

cirkelrok tantilly

En nog een mooie close-up van deze prachtige rok. Je kan hem hier shoppen!

(De meeste kledingstukken bij Tantilly zijn limited edition. Ben je verliefd op een item? Twijfel dan niet te lang met het aanschaffen ;-))

cirkelrok tantilly

Tantilly Omkeerbare katoenen cirkelrok bella – Japans voorjaar en groene maan

En dan hebben we nog een prachtig exemplaar om te laten zien. Wow, deze print bevat zoveel moois dat je er naar blijft kijken. Prachtig afgewerkt met een knalroze bies en striklint wat een mooi contrast geeft. Sowieso ben ik fan van de combinatie roze/bruin, een super mooie combinatie al zeg ik het zelf.

cirkelrok tantilly

cirkelrok tantilly

Is de ene kant heerlijk vrolijk en wat drukker door alle bloemetjes en kleurenpracht, heb je aan de andere kant een mooie rustige groene print met een roze stipje. Wanneer je de rok zal dragen zal niemand verwachten dat de andere kant ook zo’n leuk printje heeft en dat je de rok dus gewoon aan twee kanten kan dragen! ‘Welcome to the world of Tantilly!’ zullen we maar zeggen 😉

cirkelrok tantilly

Ook hier kan je weer eindeloos combineren met de wraptops, leggings en vesten van Tantilly. Zoveel kleurkeuze en manieren om de kleding te combineren en dragen.

 

cirkelrok tantilly

Zie je jezelf in de zomer al heerlijk met blote benen, een mooie wikkelrok en topje in het zonnetje zitten? Nou ik wel!

Deze mooie cirkelrok kan je hier bij de Tantilly shop kopen.

Fairtrade, Slowfashion, Fairfashion

Wist je dat je met het aanschaffen van kleding van Tantilly mooie doelen steunt? Eigenaresse Chantal reist de wereld over naar kleine dorpjes waar mensen in ateliers werken en een eerlijk loon verdienen. Chantal betaalt een eerlijk loon aan deze mensen en steunt daarmee hele gezinnen in arme gebieden. Je betaalt dus ook een eerlijke prijs voor de Tantilly kledingstukken en weet dat je daarmee heel veel mensen/gezinnen/dorpen steunt. Steun Tantilly vandaag nog en verwen jezelf met een prachtig kledingstuk!

Liefs Hilde

1 Reactie

  1. Clasien zegt:

    Superleuk en helemaal fijn dat we door onze aankopen meewerken aan een betere wereld.
    Dank je wel Tantilly ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *