Persoonlijk

Hoe doen ze dat eigenlijk? Tantilly’s handgemaakte collectie…

Deze keer een blog van Chantal, het gezicht en creatieve brein achter Tantilly.

Ze krijgt vaak vragen waarom er niet wat meer vertelt kan worden over de handgemaakte collectie.

Of ze krijgt te horen: “oh ik dacht dat jullie gewoon alles inkopen.” Dus daarom een blog met meer verhaal achter de collectie!

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en buitenshuis

 

Mijn naam is Chantal, en sinds vele jaren ontwerp ik alle kleding van Tantilly zelf, met heel veel liefde.

Na vele jaren ervaring in de kledingbranche en gewerkt te hebben als styliste, ontdekte ik dat de markt voor kleurrijke, betaalbare damesjurkjes die ook nog eens mooi op het vrouwelijke lichaam zitten, niet zo groot was.

Alles was aan de strakke kant, tekende erg, en ging niet tot grote maten. Als je een grotere maat had, dan kreeg je automatisch een vormloos model, effen kleuren.

 

 

Ik kreeg ontzettend veel vraag van klanten die graag een kleurrijk, geprint exemplaar wilden. Wat juist de goede punten van hun lichaam benadrukte, ipv een jurkje dat verkeerd zat op de verkeerde plaatsen. 😉

Daar moest verandering in komen! Vanaf toen is het balletje gaan rollen, nu zijn we op een punt dat we een uitgebreide collectie in de maten S-5XL verkopen. En trots dat ik ben! 🙂

 

Van de stoffen ontwerpen en testen, tot het tekenen van modellen en kleurcombinaties bedenken tot het gehele productie proces. Alles hebben we zelf in de hand.
En belangrijk voor ons is: in kleine oplages, zodat alles ook echt uniek is.
Onze collecties blijven het hele jaar komen, en we doen niet aan 4 collecties per jaar 🙂

 

 

We luisteren naar de feedback van onze klanten, en werken daadwerkelijk de modellen van de kleding bij als we merken dat daar vraag naar is.

Geen lang bestelde collecties, maar snel contact met onze ateliers. En een persoonlijke aanpassing voor een klant is ook vaak geen probleem.

We testen alles en als een artikel goedgekeurd is laten we het daadwerkelijk maken. Als alles na een tijdje klaar is, komt alles in de boot naar Nederland en komen ze aan in de winkel, zo min mogelijk verpakt met onnodige plastic verpakkingen. Daarna kunnen we alle artikelen in onze winkel in Deventer verkopen en kunnen we het naar jullie opsturen.

Een prachtig proces!

Hoe blij zijn we altijd als het kant en klaar in onze winkel aankomt in Nederland!

Ikzelf ben er dan al natuurlijk een tijdje mee bezig geweest, en het is altijd een feest om het binnen te zien komen. Kleurrijke dozen vol met prachtige kleuren en prints!

 

 

Al onze kleding wordt gemaakt in kleine studio’s overal ter wereld, en onze lieve makers krijgen een eerlijk loon.

Regelmatig laten we de makers en maaksters persoonlijk in onze blogs en op social media zien, zodat je ook daadwerkelijk weet wie de maker van jouw favoriete item is.

Je kunt zelfs in onze blogs een persoonlijke boodschap achterlaten! De makers bekijken deze berichten en zien hoe  blij we hier zijn met hun mooie werk! Erg leuk om te zien. 🙂

Bekijk hier de blog met onze makers, en als je het leuk vindt, kun je ook je persoonlijke boodschap achterlaten.

 

 

 

 

We proberen echt het verschil te maken, alle mensen blij te maken, en de wereld een stukje mooier te maken. Van de makers, de klanten, de meneer die onze labels maakt, de verzendbedrijven die onze producten vervoeren, tot natuurlijk alle lieve mensen van Tantilly en onze geweldige klanten!

We kopen niks in, we creëren zelf, en alles is uniek.

We hebben een geweldig team van lieve dames in Nederland, zonder wie we niet zouden kunnen. Zelfs hebben we sinds een paar jaar hebben ook een studio op maat in Nederland, waar we kleding voor jou vermaken.

Een broek korter? Dat jurkje met een kortere mouw?

Of net een iets andere model? We maken het voor je!

Ook heb je zelf de keus uit stoffen, waar we een paar modellen voor je van kunnen maken. Persoonlijk, snel, en binnen enkele dagen gemaakt en wel op je deurmat.

Je kunt kiezen uit een rokje, een lange rok, een broek met een uitlopende pijp of met een wijde pijp, en nog meer opties! 🙂

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Welkom in de kleurrijke wereld van Tantilly!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *