Kleding Persoonlijk

De gezichten achter Tantilly: de mensen in de naaiateliers in het buitenland

tantilly atelier

tantilly atelier

Nee, dit is niet één van de talentvolle mensen die al die mooie Tantilly kledingstukken naaien, talentvol is ze natuurlijk wél, onze Chantal! Chantal is op dit moment op reis om voor Tantilly weer mooie stoffen te vinden, de ateliers te bezoeken en de mensen die voor ons al die mooie kledingstukken maken. Dat vind ik ook zo gaaf aan Chantal, ze bezoekt de mensen die hard voor ons werken persoonlijk. Dolblij zijn deze talentvolle mensen met de nieuwe orders die Chantal bij ze plaatst. Door Covid-19 zijn er ook veel bestellingen bij deze mensen geannuleerd, dus ze zijn dolblij met elke klus die ze krijgen. Dus zolang wij de mooie fairfashion kleding van Tantilly dragen en kopen, hebben deze mensen een inkomen. En wie zijn deze mensen dan? Chantal heeft het voor ons wat persoonlijker gemaakt en ze op de foto gezet. Meet de talentvolle kledingmakers!

De kledingmakers van Tantilly

tantilly atelier tantilly atelier tantilly atelier tantilly atelier

Ik vind deze foto’s zo hartverwarmend! Mooi om te zien dat deze lieve mensen voor ons zulke mooie kleding maken. Ik weet zeker dat Chantal over een tijdje wat meer kan vertellen over haar reis naar deze ateliers. Het is altijd fijn om te horen dat het om eerlijke arbeid gaat en dat deze mensen een eerlijk loon krijgen.

Wist je dat…..? Mondkapjes!

Bij heel veel katoenen kleding die je online besteld in de Tantilly webshop ontvang je nu gratis een bijpassend mondkapje! Hoe cool is dat?! Dan heb je niet alleen een mooi kleurrijk kledingstuk aan, maar met een gaaf kleurrijk bijpassend mondkapje. Wie wil dat nou niet?

Tantilly mondkapjes Tantilly mondkapjes

tantilly mondkapje

Je kan ze in de winkel in Deventer ook apart kopen, maar bestel je bijvoorbeeld een gave rok online, en er is een bijpassend mondkapje bij, dan krijg je die gratis. Prima service van Tantilly toch?!

Liefs Hilde

1 Reactie

  1. Brigitte zegt:

    Wat leuk om deze foto’s te zien en de mondkapjes zien er ook super uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *