Kleding

Nog meer mooie nieuwe items!

Tantilly vest

Tantilly najaar

Tantilly heeft de afgelopen tijd zoveel mooie nieuwe items binnengekregen, dat kon ik niet in één blog verwerken. Vandaar dat ik vandaag eigenlijk deel 2 voor jullie heb. En hoogstwaarschijnlijk is dit nog steeds niet alles wat er allemaal nieuw is binnengekomen bij Tantilly. Je kan je najaarsgarderobe in ieder geval prima aanvullen bij Tantilly!

Tantilly Hannet jurk

Tantilly sophia jurk

Dit heerlijke najaarsjurkje door de lange mouwen. Een mooi vrolijk bloemenprintje zorgt voor de echte vrolijke Tantilly uitstraling. Wat ik ook heel fijn vind aan dit jurkje zijn de plooitjes bij het buikgedeelte. Hierdoor verbloem (leuke woordspeling gezien het printje) je een eventueel buikje.

De Hannet dress is €64,99 en natuurlijk online verkrijgbaar!

Je kan dit jurkje ook weer prima combineren met de fijne leggings van Tantilly. Deze zijn er in zoveel kleurtjes dat er altijd wel eentje bij je jurkje past.

Sophia najaar jurk – poppy garden turkoois

Een jurk die er wel op lijkt qua model is de Sophia dress. Deze heeft ook een mooie plooi bij het buikgedeelte. Het jurkje is gemaakt van micro stretch en zit daarom als gegoten. Een heel mooi vrouwelijk jurkje wat qua model bij veel vrouwen favoriet is!

Tantilly dress

Dit jurkje is ook nog in een mooie rode variant.

tantilly dress

Bevalt dit mooie vrouwelijk zwierige jurkje je wel? Je kan deze voor €64,99 bestellen bij Tantilly!

Nieuwe lange vesten

Op sommige foto’s hierboven zie je de mooie lange vesten van Tantilly al voorbij komen. Heerlijk om in het najaar als een soort jas te dragen en als het echt koud is ook ideaal voor overdag. Mooie kleuren en mooi van model.

Tantilly vest

We zijn net klaar met het maken van ons nieuwe lange vesten, welke we in kleine oplages hebben gemaakt, in een paar verschillende kleuren. Hoe cool zijn deze vesten! Je kunt ze op verschillende manieren dragen. Open, gesloten met de centuur, half open met het centuur, gesloten, de centuur naar achteren gesloten om meer taille te creëren …
De variaties zijn eindeloos.
Dit vest komt in de kleuren rood, zwart, donkergroen, roest oranje, okergeel en bruin.
De lengte is net op de knie, het hangt af van je lengte.
Tantilly vest
Een mooi vest is altijd handig om in je kast te hebben hangen. Heerlijk warm en modieus.
  • Gemaakt van 65% katoen, 30% polyester, 5% elastan

De vesten zijn online verkrijgbaar voor €79,99

De kans is groot dat er binnenkort weer een hoop mooie nieuwe items binnen zullen komen bij Tantilly. Uiteraard zal ik ze dan uitgebreid laten zien op de blog.

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *