Tantilly rokje
Kleding

Outfit of the day: My cup of tea rokje

Tantilly rokje

Donderdagochtend, ik loop puberdochter haar kamer binnen, ruk gordijnen open: “Wakker worden Fenna, je moet foto’s van mijn outfit maken want ik moet straks weg en de blog MOET af!”. Puberdochter wrijft slaap uit haar ogen, gaat vanuit ligstand met haar mobiel wat foto’s maken en ik ben een blije moeder. Pffff, gelukt! Want eerlijk is eerlijk, deze outfit is toch een fotomomentje waard?!

Tantilly My cup of tea rokje

Tantilly rokje

In de blog van gisteren met nieuwe items kwam dit leuke rokje al voorbij. Ik zag dit rokje voor het eerst tijdens een live passessie van Tantilly op de Facebookpagina. Dit is trouwens altijd leuk om te kijken omdat je allerlei leuke inspiratie opdoet na het zien van zo’n passessie. Ook komen er vaak nieuw items voorbij, zo ook dit rokje.

Ik was meteen verliefd op het printje. Ik vind de kleuren echt ideaal voor het najaar, en uiltjes en kopjes thee op je rokje is toch fantastisch!

Tantilly rokje

Het stofje is heerlijk zacht en rekbaar en ook nog eens lekker warm. Het lijkt een beetje op een stofje waar je ook vaak sjaals van hebt in de winter, alleen dan heerlijk rekbaar.

Tantilly rokje

Door een fijne elastische band rondom de buik rekt het rokje goed mee. En door die rekbare band knelt er ook niets bij de taille. Het rokje zit gewoon als gegoten.

De kleuren waarmee je kan combineren met panty/legging en shirt zijn eindeloos. Ik heb het vandaag basic zwart gehouden zodat alle aandacht naar het rokje gaat. Maar je kan natuurlijk kleuren zoals: paars, turkoois, groen, geel en roze ook prima kiezen. Deze komen allemaal in het rokje terug en passen er dus ook perfect bij!

Tantilly rokje

Toen ik de foto’s zag vond ik trouwens ook dat het rokje ontzettend mooi valt en mooi afkleed. Ik voel mij hier super vrouwelijk en mooi in.

In dit stofje zijn ook nog 3 andere hele gave rokjes verkrijgbaar, het Chantal rokje. Ik heb er al meteen weer eentje op mijn lijstje gezet!

Tantilly Chantal rokje Tantilly Chantal rokje Tantilly Chantal rokje

 

Ben je dus nog op zoek naar een mooi najaarsrokje? Dan is dit zeker een aanrader! Dit mooie ‘My cup of tea’ rokje is verkrijgbaar bij Tantilly voor €49,99

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *