Shop the Look

Shop the Look Maandag!

Tantilly broek

Tantilly broek

Vandaag weer een hele leuke aanbieding in ‘Shop the Look Maandag!’. Deze keer een super mooie combinatie van een heerlijk zittende sjieke broek met een prachtig nieuw Lilou shirt/blouse. En het Lilou shirt is ook nog eens dubbelzijdig! Deze aanbieding mag je absoluut niet missen.

Shop the Look

Tantilly broek

Zelf ben ik inmiddels ook in het bezit van deze geweldige Tantilly broeken. Ik wilde dolgraag de zwarte om voor netjes naar mijn werk te dragen en ben zo blij dat ik hem besteld heb! Afgelopen zaterdag had ik de opening van de winkel waar ik werk (boekhandel Paagman in Leidschendam) en droeg ik de heerlijke Tantilly broek met een mooie blouse.

De broek zit als een pyjama zo comfortabel! Hij is van zulk heerlijk stretch materiaal en lekker wat wijder zodat hij mooi valt, je bent meteen verliefd op de broek. De broek heeft elastiek bovenin waardoor je hem makkelijk aan en uit kan doen en een leuke lint rondom de middel voor de sier. Leg er een leuke strik in bijvoorbeeld!

Tantilly broek

Ook handig zijn de zakken die de broek heeft. Ik doe er niet heel veel in, want het tekent wel als je wat in je zakken stopt, maar handig is het wel.

Het lilou shirt is nieuw in de collectie. Een prachtig shirt/blouse die omkeerbaar is. Dus je hebt weer 2 verschillende shirts voor de prijs van 1!

Tantilly broek

De ene kant is super fleurig met roze, paars, rood en groene figuurtjes. Lekker vrolijk en opvallend. De andere kant is wat rustiger van kleur met vooral een blauwe boventoon. Met kleine vierkantjes met sterretjes als patroon.

De lilou top sluit met makkelijke drukknoopjes en kan je open en dicht dragen. Net wat je zelf leuk vindt.

De top is van katoen en zit heerlijk. Het leuke van deze Lilou tops vind ik het feit dat je kan spelen met het contrast van de stoffen door bijvoorbeeld je mouwen een beetje om te vouwen zodat je het stofje van de achterkant zichtbaar maakt. Het striklint is ook dubbelzijdig, dus die kan je ook met de contrasterende print naar voren dragen. Hierdoor krijg je telkens weer een andere look.

Shop de look aanbieding! Speciaal voor de Everyday Tantilly Blog!

Wanneer je, net als ik, verliefd bent op deze combinatie is er nu een mooie aanbieding!

Het lilou shirt is normaal €79,99 en de heerlijke broek €74,99. Dit maakt deze set normaal samen €154,98. Maar omdat deze geweldige set vandaag in dit Shop the Look artikel staat is dat natuurlijk niet de prijs die jullie moeten betalen 😉

Deze set is nu namelijk: €134,99! Dat is maar liefst €19,99 korting!

Dat is nog eens mooi meegenomen. Deze Shop the Look aanbieding kan je bestellen door een mailtje te sturen naar info@tantilly.nl ovv Shop the Look Everyday Tantilly.

Happy Shopping!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *