Tantilly Fans

Tantilly Fans! Meet Annette Altena

Tantilly

Tantilly

Ik denk dat Annette één van de grootste Tantilly fans is in Nederland. Deze mooie dame straalt Tantilly uit! Toen ik het oproepje deed op Facebook om te vragen of er Tantilly fans waren die het leuk vonden om op deze blog te komen reageerde Annette meteen positief. En vandaag leren we haar kennen: Tantilly fan Annette!

Stel jezelf eens voor

Tantilly

 

Mijn naam is Annette Altena en Tantilly fan vanaf het eerste uur. Ik vond Chantal haar knusse winkel met krakende vloer altijd ontzettend grappig en leuk.

Ik ben geboren in Zutphen en woon sinds 1995 in Deventer samen met mijn vriend Richard.  Ik ben 46 jaar en ik ben officiële keuringsasistente en ik werk 36 uur.
Ik kom zeer regelmatig bij Tantilly.  Altijd een gezellig praatje en kleding passen met een kopje thee erbij.
Lieve en vriendelijke dames die er werken. Top team.
Tantilly

Heb je favoriete kledingstukken?

Mijn favoriete kleding stuk, ik weet het echt niet. Stuk voor stuk zijn het parels ?? Maar de meest bijzondere items zijn toch wel die Joke heeft gemaakt. (de roze jurk)
Mijn kleding kasten bestaat voor 99 % uit Tantilly.
Foto met een kleine greep van mijn kleding.
Tantilly
En de leggings raad ik iedereen aan! Ik draag ze al jaren. Ze zakken niet af en blijven mooi. De wrap tops en t-hirts zijn ook helemaal geweldig.
Tantilly
Vorig jaar heb ik een blouse gewonnen bij Tantilly.
Ik was zo blij. Maar ik wilde er wel iets leuks onder en mocht geen kastdrager worden.. Co en Hannet lagen helemaal in de deuk. Toen is dit groene rokje er bij gekozen.  Wat was ik blij. Ik droeg nooit rokjes maar door dat rokje is de grote liefde voor rokjes begonnen en inmiddels heb ik er al vele verschillende kleuren rokjes.
Tantilly
Tantilly
Ik kan met recht zeggen dat ik erg jaloers ben op Annette haar Tantilly garderobe! Wat heeft zij een mooie collectie! Geniet ervan Annette, en super lief dat we je nog een beetje beter mochten leren kennen.
** Wil jij ook op de Tantilly blog verschijnen? Stuur dan een mail naar everydaytantilly@gmail.com **

3 Reacties

  1. Wat leuk !?

  2. Superleuk verhaal.. mooie foto’s! 🙂

  3. Brigitte zegt:

    Wow, met recht de grootste Tantilly fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *