Tantilly Fans

Een interview met: Kim Sonnemans, door Samantha

Hoi allemaal! Het leek me leuk om de Tantilly-fans zelf wat beter te leren kennen. Dus ik stuurde een berichtje aan Kim, met een aantal vragen. De vragen en haar antwoorden zie je hieronder, ik wens je veel lees plezier!

Vertel eens iets over jezelf?

Mijn naam is Kim, ben 48 jaar, moeder van 3 tieners en een kind op 4 pootjes. Ik heb een heerlijk leven, fantastische kinderen, geweldige vriendschappen en een toffe baan. Daar past nu ook wel de liefde bij. Dus heb ik mezelf ingeschreven op een datingsite.

Hoe heb je Tantilly leren kennen? En wat betekent Tantilly voor je?

Via Cathalijne werd ik een Tantilly fan. Vanuit de website kocht ik mijn eerste Sophia en wraptop , beide met bloemen. We deden samen twee keer mee aan de zondag passessie. Ik was verkocht! Hiervoor droeg ik altijd donkere kleding, inmiddels is mijn kledingkast een kleuren explosie en voor 95% alleen maar Tantilly items. Het dragen van kleur geeft mij een fijn en vrolijk gevoel.

Wat doe je voor werk, en hoe is dat gekomen, was dat altijd al je droom, of is het zo gegroeid?

In de tijd dat ik kennis maakte met Tantilly gooide ik niet alleen in mijn kledingkast het roer om. Ik stopte met mijn baan in de commerciële wereld, schoolde om en ging werken in de kinderopvang. Ik volgde mijn gevoel, studeerde verder en opende 2.5 jaar geleden mijn praktijk waar ik kinderen 1 op 1 en gezinnen coach. Tijdens mijn afstuderen moest ik een NLP-methode ontwikkelen. Ook hierin speelde Tantilly een rol. Ik werk veel met kleuren. Gevoelens geven we een kleur die je makkelijk kunt oproepen in elk gewenste situatie.

En ik ben coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Venray. Ik koppel vraaggezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken aan een steungezin. Zo worden ouders ontlast en krijgen kinderen extra aandacht en liefde.

Heb je een of meerdere hobby’s? Vertel er eens iets over?

Ik mag mezelf Babs noemen en heb al vele bruidsparen het JA woord mogen laten zeggen. Bijna allemaal in een Tantilly outfit. Het schrijven van een persoonlijke ceremonie is superleuk om te doen. Een kop theedrinken met mijn “dinnen” en heel veel lachen, een boek lezen of lekker op de bank onder een deken liggen en Netflix kijken vind ik ook niet vervelend om te mogen doen.

Klopt het dat je ook nog vrijwilligerswerk doet?

Ik ben zelf ook steunouder voor Buurtgezinnen. Ik steun een gezin uit Oekraïne. Ik help met de Nederlandse taal, het aanvragen en invullen van documenten en bied een luisterend oor en geef advies aan de ouders.

Heb je een levensmotto? Of een spreuk die bij jou past?

Motto: Laten we het beste bij elkaar naar boven halen en zo de wereld een beetje mooier kleuren. ❣

Een Kim uitspraak: Denken in Unicorns en Glitters.

 

Kim, super bedankt voor je antwoorden, wat is het leuk om je op deze manier wat beter te leren kennen!

7 Reacties

 1. Cathalijne Karels zegt:

  Wat leuk om te lezen. Top gedaan Samantha en Kim

 2. Monique Derks-Willems zegt:

  Superleuk gedaan samen!

 3. Christa zegt:

  Hey Samantha en Kim een super leuk Kleurrijk interview!

  1. Marike Plomp zegt:

   Wat een heerlijke blog Samantha en Kim! Heel leuk om zo iets over Kim te weten te komen! Liefs, Marike

 4. Inge van Braam zegt:

  Wat een super leuk interview. Leuk om te lezen.

  1. Maaike van der Muil zegt:

   Leuk interview ❤️

  2. Clasien Bartelds zegt:

   Met heel veel plezier gelezen.
   Zo leuk om je nog wat beter te leren kennen lieve Kim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *