Gastblog Kleding

Tantilly’s succesjurkjes, door Hanne

Vandaag deel ik een blog van Hanne, ze heeft wat jurkjes geshowd en vertelt er enthousiast over in haar blog.

Hoera, ik mag weer jurkjes showen van Tantilly! Zoals je waarschijnlijk weet, heeft Tantilly verschillende modellen jurkjes. Twee succesjurkjes daarvan staan in deze blog in de spotlights: de Zoe Dress en de Joka Dress. De Zoe Dress is een jurkje met een prachtige overslag bij de hals en verbloemende plooitjes op het buikgedeelte. De Joke Dress is al jaren Tantilly’s bestseller. Deze jurk heeft een mooie ronde hals en een lengte die net een stukje boven de knie valt. Vanaf de taille valt de jurk wat wijder, waardoor hij losser op het buikgedeelte zit. Ik laat in deze blog de Zoe Dress Tropical Vibe zien en de Joka Dress Retro Lemon.

Zoals je ziet is de Zoe Dress Tropical Vibe prachtig te combineren met de kleurige legging van Tantilly. En ook het Ikat-vestje staat er fantastisch bij. De Zoe Dress is er in de maten S t/m 5XL en in heel veel verschillende prints dus voor ieder wat wils.

De Joka Dress is er net als de Zoe Dress in veel verschillende prints. Ook kun je bij deze jurk kiezen tussen korte of lange mouw dus voor elke weertype geschikt! De Joka Dress is gemaakt van viscose, en valt erg mooi voor elk figuur. Wees er snel bij want dit jurkje gaat hard. Kijk nou, wat een geweldige print!

De Joka Dress is ook weer heel goed te combineren met de verschillende kleuren leggings van Tantilly en verkrijgbaar in de maten S t/m 5XL. Kijk snel of jouw maat nog op voorraad is!

Zoals je ziet zijn dit twee heel verschillende jurkjes maar toch geschikt voor elk figuur. Voor welke ga jij?

Dankjewel Hanne voor je leuke bijdrage!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *