Tantilly
Kleding

Mooie tijdelijke actie op dubbelzijdige katoenen kleding!

tantilly dubbelzijdig

Niets is fijner dan gebruik kunnen maken van een goede actie. Iedereen houdt wel van een beetje korting toch? Tantilly heeft op dit moment een hele mooie actie lopen, en die mag je absoluut niet missen! Hieronder leg ik alles duidelijk uit zodat je precies weet van welke mooie aanbiedingen je gebruik kunt maken 😉

Actie: dubbelzijdig!

Het najaar is officieel begonnen, en we hebben zoveel gave nieuwe items binnen! O.a. de nieuwste dubbelzijdige jurkjes met lange mouwen, en alle nieuwe rokjes! Tijd voor een geweldige Dubbelzijdige Actie!

Tantilly

Op alle dubbelzijdige katoenen items hebben we nu 10% korting, zelfs op de allernieuwste items! 

En dat is nog niet eens alles! Koop je twee dubbelzijdige items, dan kan je een Ikat vest, welke normaal €24,99 kost, nu voor maar 10 euro erbij kopen!

Tantilly

Nog meer korting!

Koop je twee dubbelzijdige jurkjes, dan krijg je ook nog eens een legging naar keuze KADO! Helemaal gratis! En natuurlijk mag je ook gebruik maken van de Ikat Actie. Dus niet alleen korting, maar ook nog eens een gratis legging!

De kortingscode is DUBBELZIJDIG. Vul deze code in op het betaalscherm om je korting te ontvangen

tantilly omkeerbaar

Veel shopplezier bij Tantilly!

Op de Facebook pagina van Tantilly staat tevens nog een leuke winactie waarbij je een dubbelzijdige sjaal kunt winnen. Succes!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *