Kleding,  Persoonlijk,  Tantilly Fans

Marike blogt over… Broeken!

Hoi allemaal,

deze week heeft model Marike een toffe blog geschreven over broeken! Veel leesplezier!

 

Hey kleurrijke mensen! Het is voor mij weer eens tijd om “in de pen te klimmen”, en dit keer lijkt het mij, als echte jurkenliefhebster, leuk om eens te schrijven over:

 

BROEKEN!

 

En ik kan je alvast verklappen dat er in deze blog een toffe kortingscode zit! Whoop whoop!!!

 

Toen ik bij een fotoshoot voor het eerst één van Tantilly’s leuke broeken mocht showen, dacht ik: oké… “nieuwe broek, nieuwe ademhalingstechniek”? Maar niks bleek minder waar, want bijna alle broeken uit de collectie van Tantilly zien eruit als een nette pantalon, maar zitten als een heerlijke rekbare vrijetijdsbroek. En hoe fijn vinden we dat? Ik in ieder geval wel! Op sommige dagen eet ik namelijk salades en doe ik yoga, en op andere dagen eet ik chips, patat en drink ik een wijntje. Balans noemt men dat 🙂

Maar goed, even terug naar deze leuke broeken! Veelzijdig als ze zijn, kun je deze zowel sportief en casual als chique/netjes dragen. Combineer bijvoorbeeld met een leuke top, blouse of blazer en draag er een paar schoenen of laarsjes met een mooie hak onder. Kies je voor lekker comfortabel, draag er dan bijvoorbeeld toffe sneakers of een zomers sandaaltje bij. Het kan allemaal. Ik laat jullie heel graag zien, hoe veelzijdig Tantilly’s broeken zijn!

 

 

 

Ben je een man? Dan zou je ervoor kunnen kiezen dit stukje even over te slaan…haha! Want dames, ik ga hieronder een zeer belangrijk weetje over broeken delen met jullie:

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dames die “de broek aan hebben”, een stuk gelukkiger zijn. Prima dus dat de man de broek aan heeft, zolang jij maar bepaalt welke…(lol) Mannen schijnen dit ook geen enkel probleem te vinden. Het is dus echt superhandig dat hij gewoon een beetje met jou mee beweegt. Bij voorkeur richting de Kleine Overstraat 45 in Deventer. You can thank me later (dit allemaal met een dikke knipoog natuurlijk).

 

 

En natuurlijk wil ik jullie (je kent me inmiddels een beetje…) nog even verblijden met een bescheiden stukje geschiedenis over “de broek”.

 

Al eeuwenlang, zelfs al in de bijbel, werd de broek beschreven, als onderdeel van kledij voor priesters. En in de middeleeuwen werd de broek hét kledingstuk voor de man. Maar voor vrouwen bestonden er tot het begin van de twintigste eeuw wetten, die het verboden om een broek te dragen. Tijdens de oorlog gingen vrouwen de taken van de mannen overnemen die naar het front waren, en daarbij ging de broek aan! Met dank aan onder andere de komst van de televisie (massamedia van vroeggúh), werd het dragen van broeken door vrouwen, steeds meer gezien als normaal. Weet je dat ook weer.

Wist je trouwens dat Tantilly een superleuke fangroep heeft, genaamd “Colour your world – Tantilly’s colourful ladies”, op facebook? Deze telt momenteel 973 enthousiaste leden en hier komen dagelijks inspirerende berichten voorbij. Voel je welkom hierbij aan te sluiten! Op de fotocollage hieronder zie je een aantal van onze lieve en prachtige fans die ons laten zien hoe leuk zij de ultieme broeken collectie van Tantilly vinden. (uiteraard met toestemming om deze te plaatsen). Vinden jullie niet dat het (draag) plezier ervan af straalt? Looking good ladies!!!

Oja! En kijk eens, nog een heel groot voordeel met de zomermaanden en alle leuke uitstapjes in het vooruitzicht.. Op de foto hieronder zie je hoe klein en kreukloos ik mijn Belize broek van travelstof kan oprollen voor in m’n rugzak. Hemdje erop, slippers eronder… et voila! I love traveling light! By the way, deze broek heeft een mooi ceintuur van dezelfde stof als de broek, die je eventueel door de “riemlusjes” kunt dragen. Lovely! Ik heb ‘m in de fangroep ook al voorbij zien komen als haarband, sjaaltje, enz. Heb je een ander leuk idee? Uiteraard horen (lees: zien) we dat heel graag!

 

En nu hebben jullie nog iets van mij tegoed, namelijk de kortingscode van maar liefst 15% op alle online broeken!

De code is: BROEK

Mocht je er niet uitkomen met de code, stuur dan even een persoonlijk berichtje naar Tantilly, dan komt het helemaal goed.

(deze aanbieding geldt niet voor de Melana pants, omdat deze nog niet binnen zijn op het moment dat ik dit schrijf)

 

Ben jij benieuwd naar Tantilly’s geweldige broeken collectie? Neem snel een kijkje op de website!

 

Kleurrijke groet, Marike

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *