Kleding Persoonlijk

Hoe kleurrijk is jouw leven? Ik kan niet zonder kleur!

Hoi!

Sommige mensen zullen mij misschien wel kennen, anderen niet. Vandaar eerst eens even een introductie. Ik ben Hilde. Vrouw van Jan Willem, moeder van twee schatten van jongens (2 en 8) en werkzaam in een tof mediabedrijf. Maar ik ben niet de Hilde die deze blog normaal runt, maar Hilde Nagelkerke-Gijsbers. Verwarrend misschien, twee Hilde’s op één blog maar het is niet anders, haha!

 

 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben sinds een half jaartje verzot op Tantilly kleding. Ik heb mijn kleurrijke verslaving te danken aan een lieve collega die van alle modetrends op de hoogte is. “Dit is nou echt wat voor jou”, zei ze afgelopen voorjaar toen ze mij wat foto’s van de Facebookpagina liet zien. En inderdaad, ik was verkocht.

Ik bestelde een zijdenmix rok, groen met blauw. En dat was ook het moment dat Tantilly met míj kennis maakte. Om te laten zien dat de rok paste na al mijn vragen aan de super goed helpende klantenservice, stuurde ik een foto naar hen. Vrij snel kwam daarna de vraag terug of ik misschien eens model wilde zijn! Ik? Model? Ik dacht nog dat ze zich vergisten, dit had ik nog nooit gedaan. Bovendien heb ik geen maatje xs. Maar het was toch echt de bedoeling, en inmiddels sta ik regelmatig model en mag ik mij een trotse Tantilly ambassadeur noemen. Zo leuk!

Mijn kledingkast vult zich inmiddels met steeds meer Tantilly kledingstukken. Nog steeds spring ik elke ochtend een gat in de lucht als ik de kast open doe en de kleurenpracht mij tegemoet komt. Ik voel mij er zo fijn in! Ook op mijn werk krijg ik regelmatig complimenten dat ik er zo kleurrijk uit zie. Broek, rok, jurk, vest: het maakt mij niet uit.

Sterker nog, kleur heeft altijd wel een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Ook vóór mijn kennismaking met  Tantilly droeg ik regelmatig al kleur, en hoorde ik regelmatig de woorden “Dit is echt een Hilde-jurkje”. En ja, zelfs in mijn trouwjurk zat kleur. En mijn huis? Je raadt het al, één grote kleurenexplosie.

 

Ik sta absoluut positief in het leven, en de kleurrijke wereld van Tantilly draagt daar enorm aan bij. En de gedachte dat je eerlijke kleding draagt die met liefde is gemaakt in de verschillende ateliers over de hele wereld, maakt dat gevoel nog sterker. Ik gun iedereen zo’n toffe kledingkast met prachtige kledingstukken. Het draagt bij aan een goed humeur en een fijne levensstijl. Echt!

Dus bij deze: Spread the Tantilly word!

Liefs, Hilde

 

 

7 Reacties

 1. Christine de Kogel zegt:

  Wat een leuke blog! En ja hoor Hilde, ik snap je helemaal wat kleur betreft. Ook ik ben in een “gekleurde” jurk getrouwd en heb denk ik welgeteld 1 zwart jurkje in de kast voor concerten. Een dag zonder kleur is een dag niet geleefd ?. Je doet dat super als Tantilly model!!

 2. Marieke zegt:

  Mooi omschreven Hilde, precies zoals het is!
  En…dankzij jou en onze shopmomenten wordt mijn kledingkast ook steeds meer gevuld met vrolijke printjes, fijne stoffen en heerlijk zittende kleding!

 3. Natasja zegt:

  Super leuk Hilde, je doet het fantastisch als model en de kleding staat je zo mooi! Prachtige en kleurrijke vrouw!

 4. Inge van Braam zegt:

  Heerlijk kleurrijke dame in een kleurrijke blog. Leuk geschreven en inspirerend

 5. Kleurrijke Hilde,

  Ik ken Tantilly ook pas sinds juni maar jouw foto’s met kleding hebben mij al meermaals overgehaald ook iets te kopen. Mijn kledingkast is enorm kleurrijk geworden de afgelopen maanden. Zoveel gekocht dat ik nog niet eens de kans heb gehad alles te dragen. Maar dat gaat de komende weken gebeuren.

 6. Clasien Bartelds zegt:

  Superleuk geschreven Hilde.
  Ik word altijd heel blij van jouw stralende verschijning in de mooie Tantilly kleding.
  Liefs Clasien

 7. Wat een leuke blog Hilde! Tantilly looks so good on you! ♡ Ik hoop dat we samen nog veel toffe shoots gaan doen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *