Uncategorized

Mijn favoriete kledingstuk? Dat is deze jurk!

Laats vroeg iemand mij: “Zeg, jouw kledingkast zal wel voor het grootste deel uit Tantilly kleding bestaan, maar wat is nou eigenlijk je favoriete jurk?” Eerlijk gezegd moest ik er wel even over nadenken. Ja inderdaad, mijn kast hangt tegenwoordig aardig vol met prachtige Tantilly items. Maar goed, de keuze is qua kledingstukken dan ook reuze, en er komen in de winkel bijna wekelijks prachtige items bij. Maar tóch is er een jurkje waarvan ik mezelf erop betrap dat ze het vaakst mijn kledingkast uit mag: De rood-wit-blauwe Lilou dress!

 

Mijn liefde startte via deze Facebookpost op de Facebookpagina van Tantilly, alweer enkele maanden geleden:

Kun je verliefd worden op een jurk? Zo ja, dan was ik het op slag. En wel op de versie in het rood-wit-blauw. Ik heb vrij vaak een voorliefde voor felle kleuren, en vind de combi blauw en rood altijd erg mooi. Ik ben ook dol op delfts blauwe printjes dus ja, deze was via een PB aan Tantilly snel besteld. En wat was ik blij toen de jurk binnen kwam! Dat bewijst deze foto wel:

 

 

De jurk zit mij als gegoten en voor mij is dit dan ook het ideale model, omdat het precies de plekken op mijn lijf laat zien die ik wil laten zien. In de taille zit bij dit model een mooi striklint. Door daar het accent op te leggen, verdoezelt het de plekken waar ik wat minder de nadruk op wil leggen (lees: billen en heupen).

 

Maar ik was niet de enige die super blij was met dit jurkje. Ook mede Tantilly liefhebbers stonden mooi te shinen in deze jurk, zoals Annette. Prachtig toch?

 

En ook mede model Marike ging overstag. Maar zij ging nog een stapje verder en bedacht met haar creativiteit verschillende manieren om de Lilou dress af te stylen. Want hoe tof is het om er een top overheen te dragen en het striklint om je hals te knopen, een toffe knipoog naar de de tuttenblouse uit de jaren ’80? Of om over een top heen een extra accent te leggen in je taille? Heel vindingrijk!

 

 

En nu in het najaar is het ook een heerlijke jurk om te dragen met een wat langer vest. Donkerblauw, bordeauxrood, wit… De mogelijkheden zijn eindeloos. En dat is meteen het mooie van de kleding van Tantilly. Je kan er vaak vele kanten mee op. Benieuwd hoe je het maximale uit een kledingstuk kunt halen? Daar kom ik snel bij jullie op terug in een volgende blog!

Tot snel!

 

Liefs, Hilde

 

7 Reacties

 1. Wat een leuke blog, zo open geschreven en leuk dat je ook andere in je blog betrekt. Jullie zien er allemaal prachtig uit in deze Lilou dress met de Hollandse kleuren. ❤ ?

 2. Annette zegt:

  Hij staat je ook echt prachtig Hilde!

 3. Wat een leuke blog Hilde! Ik wist van je voorliefde voor deze jurk, en mede daardoor ben ik ook overstag gegaan! ♡ Tussen al die prachtige items bij Tantilly, presteert deze beauty het vanwege de kleur/print combinatie, om toch weer verrassend en “anders” te zijn! Liefs MAR!KE

 4. Monique zegt:

  Wat staat deze Lilou jou prachtig Hilde!
  Ik heb dit model jurk nog niet eerder gepast. Maar na jouw positieve en aanstekelijke beschrijving ga ik toch eens kijken ?.

 5. Sandra Wondergem zegt:

  Hij is prachtig en staat je ook weer super mooi!!

 6. Wat een leuke blog Hilde. Ik snap jouw crush op dit jurkje volkomen.
  Ze staat jou ook beeldschoon.
  Ik kijk uit naar je volgende blog!!
  Liefs Clasien

 7. Helemaal mee eens Hilde. Deze Lilou is ook bij mij favoriet. Zo’n heerlijke jurk. Leuk blog ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *