Persoonlijk Uncategorized

Zó leuk is het boerderijleven in Tantilly volgens Margriet!

JAAAA, het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw is weer begonnen! Vinden jullie het ook zo leuk om naar te kijken? Wat zitten er dit seizoen weer een leuke kandidaten bij!

Sinds enkele jaren kijk ik met andere ogen naar het programma. Ik ben deze maand namelijk drie jaar getrouwd met “mijn” boer Lourens. Boer Lourens is een melkveehouder in Enkhuizen en sinds kort hebben wij het bedrijf overgenomen en wonen we bij de boerderij.

 

Dit had ik jaren geleden trouwens nooit gedacht! Margriet en een boerderij leek geen goede combinatie. Ik houd er namelijk van om er verzorgd uit te zien; haren geföhnd, make-up op en nette kleren aan. Dit is nou niet bepaald het beeld wat ik van een doorsnee boerin heb. Daarnaast houd ik van schoon en netjes en kan ik maar niet wennen aan de stank van mest.

 

Boer Lourens was echter te leuk om te laten lopen. Ik heb met de bezegeling van onze liefde, zijn liefde voor koeien en de wens van het overnemen van het bedrijf omarmd. We gaan ervoor! Boer Lourens heeft op zijn beurt mijn twee kinderen uit mijn eerdere huwelijk omarmd. Hun vader is helaas overleden.

 

Mocht je vrijgezel zijn en één van de kandidaten leuk vinden: schrijf! Het boerderijleven is hartstikke leuk. Deze boerin leert iedere dag bij en ik heb zelfs al hokjes uitgemest. Wel in een roze overall natuurlijk én make-up op. Het is echt een andere manier van leven, maar zo leuk. Kijk maar eens met ons mee op Facebook of Instagram bij @onsboerderijleven. Daar leggen we ons dagelijks leven vast in de stories en schrijf ik  regelmatig een blog.

 

Ik heb wel een missie waar ik mijn ambassadeursschap voor Tantilly voor gebruik: alle dames, boerin of niet, zich goed laten voelen! Dat begint in mijn ogen door goed voor jezelf te zorgen. Je hoeft heus niet iedere dag je haren te gaan föhnen, maar kies bewust om de voor jou juiste kleuren en motieven te dragen. Ik heb eens een kleurenanalyse gehad en adviezen gekregen welke kleuren en motieven bij mij passen. Deze kleurenwaaier neem ik vaak mee en als ik die kleuren draag, krijg ik complimenten. Eigenaresse Chantal heeft hier ook erg veel verstand van en kan goed adviseren. De meeste medewerkers van deze geweldige winkel hebben deze opleiding ook gehad. Bovendien heeft Tantilly de kleding van S – 5XL, dus ik pas het ook!

Wat ik eigenlijk wil zeggen: Je straalt wat uit met kleren, wees je daarvan bewust.

Dit klinkt misschien allemaal erg blij, maar ik weet ook heel goed dat het leven niet altijd zo kleurrijk en blij is. Toch heb ik mij in de moeilijke en zware periodes in mijn leven altijd goed verzorgd. Dit is ook een houvast geweest, maar ik voelde mij hier ook goed bij. Natuurlijk stonden mijn ogen niet altijd blij, maar ik liet mijn koppie in ieder geval niet hangen. En zie daar: komt boer Lourens ook nog op mijn/ons pad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *