Gastblog Kleding Persoonlijk Tantilly Fans

Tantilly geeft de wereld meer kleur

Vandaag heb ik een blog voor jullie waarin ik je alles vertel over een geweldige kledingmerk, Tantilly genaamd. Tantilly geeft de wereld namelijk meer kleur zowel letterlijk als figuurlijk maar daarover later in deze blog meer. Laat ik jullie eerst eens vertellen waarom ik over dit bedrijf wil vertellen.

Tantilly

Waarom is mooie kleding zo belangrijk voor mij.

Ongeveer een half jaar geleden alweer begon ik met project happy me! Een jaar waarin ik vooral aan me eigen werk. Ik wilde mijn zelfvertrouwen terugwinnen, mijn angsten overwinnen en bovenal gewoon weer gelukkig zijn. Ergens de afgelopen jaren raakte ik mezelf kwijt hoe en waarom is een lang verhaal. Het waren een hoop dingen die opgestapeld werden. Langzaam aan was ik vorig jaar al begonnen met het werken aan mezelf en ik voelde me weer een beetje waardevol. Maar tja dat zelfvertrouwen is best lastig en zeker als je 30 kilo bent aangekomen in 6 jaar tijd. Ik droeg steeds vaker donkere kleding want tja dat kleed nou eenmaal af. Maar wie mij al langer kent weet dat ik eigenlijk van heel veel kleur houdt. Maar sinds een paar maanden heb ik dus weer genoeg zelfvertrouwen om mooie kleding te kopen. Dan met name kleding waarin ik me weer vrouwelijk en mooi voel. Kleding is dus zo belangrijk voor mij omdat ik daarmee weer een beetje zelfvertrouwen terug win.

Waarom de kleding van Tantilly?

Alweer even geleden kwam er een mooie rok bij mij binnen van het merk Tantilly een kledingmerk wat ik onlanks ontdekte en waar ik gelijk verliefd op werd. Niet alleen zijn hun kledingstukken prachtig, ze zijn ook nog eens super duurzaam en boordevol kleur. De filosofie van Tantilly is dan ook ‘De wereld een betere en meer kleurrijke plek maken voor iedereen!’ Deze slogan kun je op meerdere manieren linken aan de prachtige kleding.

  • Ze hebben kleding voor zo een beetje iedereen van een kleine xs tot een 5xl. Dus of jij nu super slank of lekker stevig bent elke vrouw kan zich mooi voelen in de kleding.
  • De kleding van Tantilly wordt gemaakt in kleine familiebedrijven waarbij deze ondernemers ook goed kijken naar de werkomstandigheden van de mensen. Daarnaast wordt de meeste kleding dus nog volledig met de hand gemaakt.
  • Maar wist je dat een deel van de winst van Tantilly wordt gebruikt om projecten te sponsoren in de landen waar hun kleding wordt gemaakt. Zo worden er bijvoorbeeld voedselpakketten afgeleverd in de armste wijken van India.

Met de kleding van Tantilly voel jij je dus niet alleen mooi, nee de wereld wordt er ook een stukje mooier van. Ben jij benieuwd geworden naar de projecten of het hele verhaal achter dit kledingmerk dan kun je natuurlijk een kijkje nemen op hun website.

Mijn ervaring met Tantilly.

Laat ik dan maar eens wat vertellen over mijn ervaring met Tantilly. Ik heb gekozen voor een mooie lange rok uit de webwinkel de prachtige Viva boho rok met patchwork design. Deze rok kost 69,95. Ik heb de rok in een maar 3xl genomen. De verzending van de rok was super snel! De rok kwam aan in een prachtige knalroze verpakking en toen ik de verpakking open maakte zag het er ook allemaal super netjes uit! Toen ik de rok aantrok werd ik helemaal happy! Niet alleen zit die super fijn de kleuren zijn ook echt prachtig en je ziet gelijk dat het een duurzaam product is. De rok kun je zowel op je heupen als in je taille dragen. In de achterkant van de rok zit een elastische band waardoor de rok met meerdere maten gedragen kan worden.

Naast alle prachtige kleding heeft Tantilly ook echt geweldige leuke sokken in mooie kleuren waar je gelijk vrolijk van wordt! Mooie haarbanden en nog veel meer. Maar goed het is dus allemaal prachtig verpakt en ziet er super mooi uit! Ik raad je aan om de kleding met de hand te wassen om de mooie kleuren zo goed mogelijk te behouden. Maar mijn rok mag ook in de wasmachine op max 30 graden.

Dankzij de rok van Tantilly heb ik weer super veel zelfvertrouwen gekregen, mijn partner zei letterlijk dat ik straalde in mijn rok. Het gaf me zelfs zoveel zelfvertrouwen dat ik inmiddels 2 fotoshoots in mijn agenda heb staan als plussize model. Iets wat ik best nog wel spannend vindt. Ik heb natuurlijk heel veel modellenwerk gedaan maar toen had ik toch wel een slanker maatje. Binnenkort kunnen jullie dus nog een blog verwachten met deze prachtige rok! Van een kledingmerk dat werkt met liefde en passie waarvan het personeel super vriendelijk is en ik een lach op mijn gezicht krijg.

Liefs, Melanie

P.s wisten jullie dat Tantilly ook te vinden is op Instagram , Facebook en Youtube?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *