Tantilly Fans

Even binnenkijken bij Tantilly

Tantilly winkel

Wanneer je, net als ik, nog nooit bij Tantilly zelf in de winkel bent geweest, ben je waarschijnlijk ook heel nieuwsgierig hoe het eruit ziet. Zelf heb ik nog wel een ritje richting Deventer in de planning dit jaar, maar tot die tijd kunnen we genieten van hele mooie foto’s. Vandaag een kijkje in de prachtige winkel!

Tantilly in Deventer

Tantilly winkel

Chantal neemt van haar reizen een heleboel mooie items mee voor in de winkel. Als je de foto’s ook bekijkt zie je kleuren, vormen en prachtige items die je meenemen op reis. Zoveel inspiratie!

Tantilly winkel

Ook staan er natuurlijk paspoppen met alle mooie kleding op uitgestald. Ik gok dat Tantilly het kleurrijkste winkeltje in heel Deventer en omstreken is 😉

Tantilly winkel

Tantilly winkel

Er zijn niet veel winkels waar ik uren zou kunnen verdwalen. Boekenwinkels wel, en ik gok dat ik bij Tantilly ook uren kan rondneuzen tussen alle mooie pareltjes die er te vinden zijn. Kijk deze kledingrekken bijvoorbeeld, daar wil je toch induiken en gaan de pashokjes mee induiken?

Tantilly winkel Tantilly winkel

Tantilly winkel

Als kind had ik ook zo’n leuk doosje wat bij een wereldwinkel vandaan kwam. Nostalgie! Ideale cadeautjes ook om weg te geven. Wetende dat deze prachtige unieke items gemaakt zijn door mensen die er een eerlijke prijs voor hebben gekregen maakt het extra mooi.

Tantilly winkel Tantilly winkel

In de winkel wordt ook geregeld een live passessie gedaan. Tantilly fans showen online de mooiste kledingstukken om zo aan het publiek te laten zien. Ideaal in deze tijden waarin je niet heel makkelijk uitgebreid kan gaan winkelen.

Tantilly winkel

Tantilly winkel Tantilly winkel

Op deze manier kan je mooie items voorbij zien komen en kan je zo heel makkelijk online een bestelling plaatsen. Soms is het nét even fijner om een jurkje bij iemand aan te zien. Ik heb er al veel kledingstukken voorbij zien komen die op mijn lijstje zijn gekomen 😉

Tantilly winkel Tantilly winkel

In de winkel werken ook hele lieve dames die je altijd kunnen helpen met het vinden van de juiste outfit. Dit heb ik tot nu toe nog niet zelf ondervonden, maar al van veel fans gehoord! Zie je door de bomen het bos niet meer, wat ik mij goed kan voorstellen door het enorme mooie aanbod, is er altijd iemand die je kan helpen.

Tantilly winkel Tantilly winkel

Hier word je toch intens blij van!

Tantilly winkel

Tantilly winkel Tantilly winkel Tantilly winkel

Kan je na het zien van deze foto’s ook niet wachten om een bezoekje te brengen aan Tantilly?

Tantilly winkel

Er komt ook telkens wat nieuws in de winkel. Zo zijn er nu weer mooie nieuwe vesten in de winkel en wrap tops met lange mouwen. En kijk eens naar deze nieuwe stofjes…

Tantilly winkel

Er komt weer genoeg gaafs aan!

Enjoy!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *