Kleding Persoonlijk Tantilly Fans

Get to know me!

Tantilly wikkelrok

Tantilly wikkelrok

Sommige van jullie zullen mij wellicht al kennen van mijn blog hillybillybeauty.nl. Hier blog ik al een aantal jaren op en ik heb ook een flinke tijd op facebook in groepen gezeten die met vrolijke jurkjes te maken hebben. Maar voor wie mij nog niet zo goed kent…..read on!

Get to know me!

Tantilly wikkelrok

Naam: Hilde Janbroers-Stolk

Beroep: Ik werk sinds kort parttime bij boekhandel Paagman in Leidschendam. Een beslissing waar ik zo blij mee ben! Ik vind het heerlijk om weer in een winkel te staan. Vroeger werkte ik bij een parfumerie en ik mistte het werken in een winkel erg. Ik ga elke keer met een blij gevoel naar mijn werk!

Gezin: Ik ben al 16 jaar getrouwd met Andries en wij hebben 3 kinderen. Amy van 16, Fenna van bijna 15 en Thomas van 9.

Leeftijd: Ik ben inmiddels 41 jaar

Huisdieren: Nope. Wij hebben te maken met allergieën in het gezin, dus voor ons niet zo verstandig. Fenna haar vissen zitten inmiddels wel al een aantal maanden in het vijvertje in de tuin (pubers….)

Hobbies: Ik ben vooral een boekenwurm. Ik hou van lezen, van boeken en alles wat met boeken te maken heeft (vandaar ook mijn baan ;-)).

Tantilly wikkelrok

Waar geniet ik van: Ik vind het heerlijk om thuis met een boek op de bank, kop thee, kaarsjes aan mijn dag door te brengen. Daar kan ik al intens van genieten. Ik geniet van mijn kinderen om mij heen, uitjes met het gezin en mijn werk. Ook de kleine reisjes naar Engeland met mijn moeder en zusje zijn intense geluksmomentjes. Helaas dit jaar door Covid-19 niet gegaan, maar hopelijk kan dat volgend jaar weer wel. En natuurlijk de vrolijke kleding van Tantilly!

Grootste wens: Op dit moment zou dat toch wel zijn dat we in de wereld verlost zouden zijn van het virus. Ik mis de ongedwongen knuffels met familie, de momenten samen en het “normale” leven. Hierin zal ik niet de enige zijn gok ik

Tantilly wikkelrok

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *