Tantilly dubbelzijdig
Shop the Look

Shop the look! 1 jurk- 2 kanten- dubbelzijdige overslag jurk – 100% katoen -retro flowers

Tantilly dubbelzijdig

Vandaag is het dinsdag en is de Shop the Look een dagje vertraagd. Excuses! Ik heb het de laatste tijd erg druk met werken en afgelopen zondag werd mijn oudste dochter 16 jaar. Rare tijden om een verjaardag te vieren! We moeten de visite over flink wat dagen verspreiden en hierdoor is het niet één dag druk, maar bijna de hele week! Toch heb ik vandaag weer een gave aanbieding voor jullie. En in deze ietwat sombere tijden wil je er in ieder geval fleurig uitzien toch?

 

Shop the Look: Retro flowers dubbelzijdige jurk!

Tantilly dubbelzijdig

Inmiddels kennen jullie de geweldige dubbelzijdige jurkjes van Tantilly wel toch? Jurken die gewoon een musthave zijn voor in je kledingkast. Het feit dat je met de aanschaf van één jurk eigenlijk 2 jurkjes in je kast hebt hangen is natuurlijk geweldig! En wanneer deze jurkjes ook nog eens geweldige prints hebben, een prachtig model en fairtrade zijn, wil je die gewoon hebben!

tantilly dubbelzijdig

Printjes

De twee printjes van deze jurk zijn echt ontzettend mooi. Aan de ene kant heb je vooral het rood wat overheerst. Een soort rood retro waaiertje met crème en groen. Het leuke van dit jurkje is dat je de mouwen ook een beetje kan opstropen waardoor het contrasterende stofje zichtbaar wordt. Dit geeft een leuk effect!

De andere kant van het jurkje heeft een retro print met cirkels. Blauw en groen vormen hier de hoofdnoot. Een jurkje waar je in zal shinen!

tantilly dubbelzijdig

We gaan natuurlijk het guurdere weer tegemoet en dan is een heerlijk vest prettig om te dragen. De vesten van Tantilly zijn heerlijk en ideaal voor deze tijd van het jaar. En wanneer je deze kan krijgen met een leuke korting, wat wil je dan nog meer?

De aanbieding!

Een Shop the Look aanbieding bij Tantilly is altijd fijn. Je kan een gave outfit met een leuke korting scoren en je hebt meteen een complete look in huis.

In deze Shop the Look kan je kiezen om de jurk met een bepaalde kleur legging met korting te krijgen, en zelfs het vest met een leuke korting!

De dubbelzijdige jurk retro flowers kost standaard: €89,99

Je kan de jurk nu met een legging erbij (zwart, rood of cobalt) krijgen voor €109,99 – maar liefst 5 euro korting!

Maar Tantilly heeft meer leuke kortingen voor je in petto! Wil je de jurk, met legging en dan ook dit gave vest erbij? Dan betaal je ipv €194,97 maar €179,99! Dat is een flinke korting!!

Ben je nou een legging fan? Dan is er ook nog een leuke aanbieding om deze jurk met 3 verschillende leggings te kopen. Dan betaal je als aanbiedingsprijs: €145,99

Al deze mooie aanbiedingen kan je vinden op de site van Tantilly.

Tantilly dubbelzijdig

Happy shopping!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *