Kleding Shop the Look

Marike blogt: Een ultieme ervaring met de Ultieme broek!

Deze keer blogt Marike weer! Veel leesplezier!

Lentekriebels bij Tantilly!
Het hangt in de lucht, het voorjaar komt eraan! Ben jij, net als ik, ook zo toe aan een frisse start? Kan je huis, tuin, én je gaderobe wel een opfrisbeurtje gebruiken? Niks fijner dan even de kast weer op orde, de “oude meuk” eruit en een beetje aanvullen met goede basisstukken waar je weer verschillende nieuwe combinaties mee kan gaan maken. En over precies zo’n item ga ik nu schrijven… komt ie hoor! In deze blog ga ik je vertellen over een heerlijke vrijetijdsbroek die zowel netjes als casual te dragen is:

De Ultieme Broek!

Op deze foto draag ik één van de allernieuwste kleuren, namelijk de kleur “bosgroen”. Alle broeken hebben riemlusjes en een ceintuur van dezelfde stof. Oohja, en die ceintuur zit hier in m’n haar!

Hierboven zien jullie de kleur “kobaltblauw”. De prijs van de Ultieme broeken is 79,99 en voor de lezers van deze blog is er een hele leuke korting. Hierover straks meer!

De comfortabele pasvorm roept meteen een ontspannend effect op als je in de broek stapt, terwijl de travelstof toch een luxe uitstraling heeft. Ze valt erg mooi op maat, maar als je het fijn vindt haar wat losser (baggy) te dragen, raad ik je een maatje groter aan.

De Ultieme broek heeft geen rits of knopen, hoe fijn is dat? Wel zitten er twee zakken aan de voorkant en twee sierzakjes aan de achterkant. De pijpen zijn wijd en recht en de stof is licht in het dragen, pluist en pilt niet en is supersnel droog. De kwaliteit van deze travelstof is absoluut hoogwaardig en is super stretchend én ademend.

Zoals je ziet spelen vele nieuwe elegante tinten dit voorjaar de hoofdrol in Tantilly’s kleurenpallet! Hier draag ik de mooie nieuwe kleur “roestoranje”. In deze blog wil ik graag laten zien dat je boven deze broek echt vanalles kunt dragen, dus laat ik ook nog graag even een andere verrassende combinatie zien met dezelfde broek.

Trouwens, ook alle leuke tops, blouses én de geweldige kimono in deze blog zijn verkrijgbaar bij Tantilly! De Ultieme broeken zijn te koop in de maten S t/m 6XL.

Dit is de kleur “morning blue”. En hieronder nog even een foto van mijn laatste fotoshoot waar ik de broek in de kleur “old purple” mocht showen. Ook een fijn en zacht kleurtje hé?

En dan hebben jullie natuurlijk nog de kortingscode van mij tegoed. Met de code ULTIMATE krijg je maar liefs 10 euro korting op een effen, Ultieme broek op de website! Doe er je voordeel mee!

Liefs,

Marike.

7 Reacties

  1. Al een tijdje in mijn bezit. En wat fijn dat er weer nieuwe kleuren zijn!!! Dus snel weer een bezoekje brengen aan Deventer en passen ??

  2. Wauw Marike, wat een leuke blog weer! En inderdaad, het zijn mooie broeken.

    Groetjes Hilde

  3. Super leuk geschreven en mooie foto’s en combinaties erbij, ik word er vrolijk van. Laat de lente maar komen! ☀️

  4. Mariet Schaefer zegt:

    prachtige items Marieke. ????? en natuurlijk een leuke blog om te lezen.
    Alles staat jou super!!?

  5. OK heb nog nooit een ultieme broek in m’n collectie gehad, tot een paar weken terug ik volledig viel voor de paarse kleur en ik em paste en ja…… Zit heerlijk. Verkocht vanaf die dag ben ik bang.

  6. hoi Marike, deze broek blijft maar naar mij lonken en roept koop me, koop me.
    Toch maar een keer passen in de winkel. Zeker met deze interessante korting. ?

  7. Clasien zegt:

    Wat een heerlijke blog weer Marike.
    Ik zie geweldige nieuwe kleuren hier. De paarse, rode, petrol en zwarte heb ik al in mijn bezit maar er gaan er zeker nog meer volgen.
    Lieve groet Clasien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *