Kleding Tantilly Fans

Blog door Brigitte: JESSY CORDUROY ROK KATOEN -Geen MisPoes!

Binnenkort word ik 56 jaar. Voor mij een getal, wat niets zegt over de inhoud.
Mijn man vroeg mij laatst, wanneer dat toch was gekomen, al die kleuren op mijn lijf. Toen ik 39 jaar geleden hem ontmoette werd er vooral gekozen voor praktisch en comfort. Kleur was ondergeschikt bij mij.

       Kleur

Daarna volgden jaren van zwart, veilig en heel vertrouwd.De kleur begon met een wikkeljurkje, waarin groen zat en dat was het begin van zeker niet het einde! Groen en ook blauw zijn voor mij dé kleuren, die het voor mij doen en zie nu hier: één en al roze op de foto! Een kleur die ik niet snel koos, maar bij de aanblik van deze rok dacht ik : “ die is niet voor de poes”.
         
Het leuke aan deze corduroy rok is, dat deze poes, niet heel aanwezig is, terwijl ze toch de boventoon voert op de print.
Kom je dichterbij en ja, ze is aaibaar en lief, zie je haar toch opvlammen in al haar hoedanigheid.

We noemen haar Jessy. Jessy voelt dus zacht door haar corduroy lijfje . Het is een echter raskat voor 59,99. Ze verhaart niet en geeft je al haar warmte, die jij nodig hebt. Het enige wat zij nodig heeft is afwisseling op het bovenlijf en op de pootjes. Vele kleuren leggings maken haar tot één geheel. Ik heb hier de oud roze legging aan van 24,99. Jessy spint zo heerlijk de dag door.

Jessy heeft meerdere zusjes in alle maten. Haar XL zus is trouwens niet meer verkrijgbaar. Deze hebben inmiddels een nieuw baasje gekregen.
Zonder al teveel poespas, durf ik wel te zeggen dat Jessy het verdient om bij jou te komen wonen!

2 Reacties

  1. Clasien zegt:

    Wat ontzettend leuk geschreven Brigitte. En wat staat dit rokje jou waanzinnig ??

    1. Brigitte zegt:

      Dank ❣️ Voor de reactie ❣️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *