Kleding Tantilly Fans

Kennen jullie de prachtige Etnic sjaals van Tantilly al?

tantilly etnic scarf

tantilly etnic scarf

Hebben jullie het ook zo koud?! Het is echt winters weer! Super lekker om even een lekkere wandeling te maken door het mooie witte winterse Nederland, maar wel heerlijk warm aangekleed natuurlijk. Tantilly heeft daarvoor echt hele fijne sjaals in de meest mooie printjes. De prachtige Tantilly Etnic warm winter scarfs. Onmisbaar in je wintergarderobe.

Tantilly Etnic Warm Winter Scarfs

tantilly etnic scarf

Dit is de ‘Jasmina’ scarf. Een prachtige warme print in de mooie kleuren rood, turkoois, crème, donkergrijs en zwart.

We hebben prachtige nieuwe sjaals in onze collectie! Ze zijn handgemaakt, speciaal voor Tantilly! De sjaals zien er aan beide kanten anders uit.. dus je kunt variëren!

– De sjaals zijn warm, comfortabel en gemaakt van een zachte mix van Yak Wol en acryl.

– Je kunt deze sjaals op diverse manieren dragen.. check de verschillende foto’s in de categorie ‘Sjaals’ voor inspiratie!!

– Per sjaal/variant hebben we 1 à 2 stuks beschikbaar, dus: sla je slag! 🙂

tantilly etnic scarf

De Jasmina sjaal kan je hier vinden.

Dan voor de liefhebbers van roze, de Pinki sjaal!

tantilly etnic scarf

Omdat de sjaal lekker breed is kan je hem ook dragen als een mooie omslagdoek zoals je hierboven op de foto ziet. Heerlijk warm en als het ietsje warmer wordt kan je de sjaal ook zo over je kleding dragen en zonder jas naar buiten. Zo’n heerlijke omslag-sjaal is echt zalig om in huis te hebben.

tantilly etnic scarf

Of je draagt hem echt om je hals warm te houden. Heerlijk omgeknoopt, jas aan en je kan op stap! Leuk detail zijn die franjes onderaan de sjaal.

De Pinki sjaal kan je hier vinden.

Hou je meer van wat aardse tinten dan is de Cherry Bruno wellicht de ideale sjaal voor jou. Mooie warme, rustige tinten die je outfit helemaal af kunnen maken.

tantilly etnic scarf

En zoals je ziet past deze sjaal echt heel erg mooi op de mooie bordeaux rode broek van Tantilly. Perfecte combinatie welke ook heerlijk comfortabel zit en je ziet er top uit!

Deze prachtige Cherry Bruno scarf vind je hier.

En dan mijn favoriet van deze serie, de wild sea vibration!

tantilly etnic scarf

Ik vind de mooie zeeblauwe kleuren echt zo ontzettend mooi! Prachtige combinatie van kleuren waar ik in ieder geval echt heel vrolijk van word. Ik heb bijvoorbeeld een mooie donkerblauwe manteljas waar zo’n opvallende sjaal echt perfect bij past. Lekker een beetje opvallen en ook nog eens een heerlijk warme sjaal. Tantilly weet haar fans op hun wenken te bedienen 😉

Deze prachtige sjaal vind je hier!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *