Kleding Shop the Look

PRIMEUR: De nieuwe Lilou blousejes voor het najaar móet je zien!

Hoi!

Zijn jullie al lekker vakantie aan het vieren? Misschien zit je wat betreft je kleding nog enorm in de zomervibe, maar het is hét moment om alvast inkopen te doen voor het najaar, nu je nog de eerste keuze hebt. En laat ik nou toevallig een fantastische primeur hebben voor jullie! Een super mooie nieuwe Lilou blouse. Wat zeg ik? Wel dríe nieuwe Lilou’s! Fantastisch he? Ik draag de blousejes in mijn eigen maat, 2xl, en dat zit prima. De stof rekt lekker mee.

Ik begin meteen maar met de eerste blouse. Dat is deze:

Ik draag de blouse hier op een Ultieme broek van Tantilly. Deze broeken staan prachtig chique maar zitten bijna net zo comfortabel als een pyjama-of sportbroek. Die broek kennen jullie waarschijnlijk wel, de blouse is hélemaal nieuw en hangt bij Tantilly nog niet eens in de schappen (bijna!). De stof van de blouse is vergelijkbaar met de stof waar de Peggy dresss in het najaar van gemaakt wordt. Tantilly noemt dit zelf altijd de ‘warme winterstof’, het is een heel zacht, wat dik maar heel flexibel stofje. Ik zoom even voor je in:

Tof is het printje he? Het is een prachtige bloemenprint en de knopen hebben een gouden kleur. Doordat bijna alle mogelijke kleuren in het bloemenpalet zitten, kun je de blouse eigenlijk met héél veel combineren, ook bijvoorbeeld met een spijkerbroek. En eigenlijk passen alle  Ultieme broeken  van Tantilly hier wel bij, ik koos hier voor een rode broek.

Tot zover deze combinatie, ik heb er nóg een die ik van Tantilly aan jullie mag showen: Komt ‘ie!

Tof he? Ook deze blouse is van de warme welbekende winterstof en zit zo ontzettend lekker! Het stofje heeft een leuke retro touch, daar hou ik zelf altijd wel van. Hier heb ik voor een paarse broek gekozen (ook hier een Ultieme broek), maar donkerblauw bijvoorbeeld had ook prima gekund. Deze set knalt echt wel vind ik! Mocht je interesse hebben in de blouse, dan kunnen de dames van Tantilly altijd goed met je meedenken over een eventuele combi. Ik zoom weer even voor je in:

Dan is het alweer tijd voor nummer drie!  Zelfde stofje, andere print. Ben je er klaar voor? Komt ‘ie!

Nog al zo’n mooie! Een iets rustigere print met verschillende roodtinten, maar heel tof. En ook weer hetzelfde winterstofje. Ik heb trouwens deze blouse even gebruikt om te laten zie dat de blouse prima zowel in als uit de broek kan. Kijk maar:


Het is net waar jij je lekker bij voelt en wat jij fijn vindt. Eerder beschreef ik bij de cirkelrokken al dat ik graag een iets hogere taille creëer door de tailleband wat hoger te strikken, dat geldt voor mij bij zo’n combi van een blouse met broek eigenlijk net zo. Maar eroverheen is natuurlijk ook echt helemaal prima! Ook hier zoom ik even in:

 

Ook hier past een blauwe broek goed bij maar ook een zwarte, of een mooie spijkerbroek. En een rode broek maat de set ook erg chique!

 

Ik hoop dat jullie net zoveel zin in het najaar hebben als ik door deze kleurenpracht! Mocht je nou zo’n nieuwe Lilou dolgraag in je kast willen hebben, stuur dan even een PB aan Tantilly via Facebook, want ze staan nog niet online. Dan komt het helemaal goed en heb je de eerste keus. Ze kosten 79,99.

 

Ik spreek jullie weer snel bij een volgende blog!

 

Liefs,

 

Hilde

 

Foto’s: Jan WIllem Gijsbers

 

 

 

 

 

 

 

5 Reacties

 1. Prachtige kleuren van de blouse!
  Vind de blouse op de rode broek het mooiste( heb zelf ook de rode broek). Weet niet in hoeverre ze dragen qua warmte..

  Het is natuurlijk voor het najaar..maar vind kleding met lange mouw over het algemeen warm dragen( leeftijd?)

  Vr groet Riette Brondijk

 2. Clasien zegt:

  Wat een geweldige blog weer Hilde.
  Heb het met plezier gelezen.
  Zo leuk om weer nieuwe Lilou blouses in de collectie te zien in een heerlijke warme stof. Wat een toffe printjes en prachtige foto’s !

 3. Imketpg zegt:

  Wat een leuke primeur ?
  De kleuren en motieven staan fantastisch op de fel gekleurde broek!!
  Ik vind vooral de eerste 2 echt heel leuk.

 4. Ooo die lilou shirt zijn super….draag ze op jeans …de 1e print deed meteen besluiten die komt bij mij 🙂

 5. Annette van de Pol zegt:

  Wat lijken deze nieuwe blouses me zalig zitten, ik hou wel van lekker warm! En wat een gave printjes zeg. Gauw maar eens naar Deventer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *