Kleding Shop the Look

Shop the Look: Peggy winter jurk- regen van veren

Ik moet eerst even mijn verontschuldigingen aanbieden voor mijn afwezigheid. Het was afgelopen week een rare week waardoor het bloggen er een beetje bij ingeschoten is. Ik moest extra werken, één van mijn dochters werd getest, surprise knutselen met de jonste telg, een boekbespreking voorbereiden met hem….en ga zo maar door. Maar ik hoop de komende tijd wat regelmatiger artikelen online te zetten. Dagelijks zal in de maand december wellicht iets teveel gevraagd zijn, maar meer dan 1 keer per week in ieder geval 😉

Maar vandaag weer een mooie Shop the Look outfit! Eentje met weer een leuke korting, en dat is altijd fijn natuurlijk!

Peggy winter jurk- regen van veren

De heerlijke warme winterjurkjes van Tantilly zijn een groot succes. De stof is gewoon heerlijk zacht en warm, het model is mooi vrouwelijk en de jurkjes zitten ook nog eens heerlijk. Ik ben zelf ook super blij dat er inmiddels een heel mooi aantal verschillende jurkjes verkrijgbaar zijn. Aan de andere kant ook wel gevaarlijk, want je wil ze stiekem meteen allemaal  in je kast hebben hangen, haha.

Uiteraard heeft Tantilly er ook weer een mooie bijpassende legging en een lekker warm vest bij die je look helemaal compleet maken. En wanneer je meer Tantilly items in je kast hebt hangen kan je vaak een heleboel weer met elkaar combineren.

Aanbieding en prijzen

Peggy winter jurk €74,99

Peggy winterjurk met 2 leggings €109,99 (15 euro korting)

Peggy winterjurk met petrol legging €94,99 (5 euro korting)

Peggy winterjurk met vest €144,99 (5 euro korting)

Peggy winterjurk met petrol vest en petrol legging €164,99 (10 euro korting)

Zoals je kan zien zijn er weer mooie kortingen om deze set aan te schaffen. Ook zit er bij je bestelling altijd wel een leuke verrassing bij en wordt het als een heus cadeautje ingepakt. Werkelijk een feestje om een pakketje van Tantilly te ontvangen! Wil je profiteren van deze mooie aanbieding? Dan kan je de set bemachtigen via de webshop van Tantilly.

Happy shopping!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *