Shop the Look

Shop the look: Omkeerbare katoenen cirkelrok – nana inca en retro bloemen

omkeerbare rok

omkeerbare rok

Vandaag is er natuurlijk weer een leuke aanbieding op Everyday Tantilly! Een Shop the Look outfit die je met een leuke korting kan aanschaffen. En ook deze week is het weer een pareltje! Een heerlijk vrolijke look die je weer, door de omkeerbare rok, twee verschillende looks geeft. Een musthave voor in je kast dus eigenlijk!

Omkeerbare katoenen cirkelrok – nana inca en retro bloemen

De geweldige cirkelrok heeft twee prachtige printjes. Eén kant heeft een soort waaiertjes met blauw/geel/rood/groen en de andere kant heeft hele leuke bloemen op de stof. Deze kant is overwegend blauw en rood. Super vrolijke printjes om verliefd op te worden toch?

Een heel gaaf nieuw rokje in de collectie met omkeerbare kleding. Zo leuk dat deze collectie zich telkens blijft vernieuwen en er dus elke keer weer verrassende nieuwe printjes en patronen gelanceerd worden. Chantal (eigenaresse Tantilly) heeft het er maar druk mee!

De aanbieding

Natuurlijk is er weer een leuke aanbieding om van te profiteren. En wie wil dat nou niet?

Het rokje zelf heeft een prijs van €59,99 (ik zeg wel ‘rokje’ maar eigenlijk zijn het er 2 natuurlijk ;-))

Je kan deze rok nu aanschaffen met een cobalt, bright red of petrol legging erbij voor maar €79,99. Dit is mooi 5 euro korting! En de leggings van Tantilly zijn super fijn, dus die kan je niet genoeg in je kast hebben liggen. Wil je liever de rok met een mooie wrap top? Dan heb je een aanbiedingsprijs van €99,99 en ontvang je dus ook 5 euro korting.

Alle informatie over de aanbieding vind je op de Tantilly site.

Happy shopping!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *