Tantilly Fans

Het favoriete Tantilly kledingstuk van Hester!

Wanneer je de Tantilly site regelmatig bekijkt, en ook actief bent in de Facebook groepen van Tantilly, herken je Hester meteen! Ze staat vaak model voor Tantilly en dat is niet zo gek met zo’n uitstraling! Ook Hester leek het wel leuk om mee te doen aan een item op Everyday Tantilly. Vandaag vertelt ze over haar favoriete Tantilly kledingstuk!

Het favoriete Tantilly kledingstuk van Hester

Het is dat ik moet kiezen… Want ik heb meer dan één lievelingskledingstuk van Tantilly.
Ik kies daarom voor mijn favoriete jurk van dit moment: de rode polkadot jurk (Devi, polkadot rood).
Ik ben al jaren fan van polkadots , dus toen ik dit jurkje in de webshop zag was ik op slag verliefd.
Het is een wijd jurkje met een mooie ronde hals en gemaakt van een gladde stof.
Ik voel me er op en top vrouw in, sterk en vrolijk. En dat straal ik blijkbaar uit want ik word er vaak op aangesproken.
Ik hou niet van strijken en deze jurk kan gewoon uit de wasmachine op een haakje na het wassen en daarna meteen weer aan! Ideaal dus.
De jurk is leuk in combinatie met een bordeauxrode legging maar ook donkerblauw, olijfgroen of zwart zijn natuurlijk mogelijk.
Ik heb de jurk ondertussen met en zonder riem gedragen. Zelf vind ik het zonder riem mooier maar mijn dochter van 13 vindt het met riem beter.
Mocht het buiten fris zijn ,dan is een lekker vest over de jurk natuurlijk altijd een goed idee. Ik vind de Devi een tijdloze jurk die goed te combineren is. Een klassieker die altijd gedragen kan worden!!

Hij staat je ook prachtig Hester! En ik krijg ook vaak kledingadvies (gevraagd of ongevraagd) van mijn pubers thuis. En ik weet zeker dat hij met een riempje ook héél mooi staat!

De Devi Dress is er nog in een paar maatjes trouwens. Je kan de Devi Dress hier vinden.

Bedankt voor je inzending Hester!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *