Kleding Persoonlijk

Outfit of the day: Lilou dubbelzijdig shirt katoen – bloem van het leven

Tantilly lilou

Tantilly lilou

Dit shirtje hangt al een tijdje in mijn kast, heb ik al menig keer gedragen, maar vergat ik steeds op de foto te zetten. Hoog tijd dus! Het mooie dubbelzijdige Lilou shirt wat je op diverse manieren kan dragen. Ik draag het vandaag op de heerlijke Tantilly broek.

Lilou dubbelzijdig shirt katoen – bloem van het leven

Tantilly lilou

Ok, ik moet wel bekennen dat de feestdagen wat kilootjes hebben opgeleverd. Het liefst draag ik dit shirt iets minder “strak” om het lijf. Maar in principe kan het nog prima. Het shirt kan je dus aan twee kanten dragen. De andere kant is een mooie blauwe teint.

Zoals je ziet ook een prachtige kant om op de blauwe Tantilly broek te dragen. De Tantilly broek is dus eigenlijk een must bij dit Lilou shirt, haha.

Ja kan het lint wat erbij zit dragen zoals de modellen hierboven, leuk om je taille geknoopt. Ik had zin in iets ‘geks’ dus droeg hem als een soort strik om mijn nek. Ook kan je het op je rug strikken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tantilly lilou

Uiteraard kan je deze dubbelzijdige blouse ook open dragen als een soort jasje. Ik zal dat pas gaan doen als mijn ‘december-buik’ weer wat is afgenomen 😉

Tantilly lilou

Productdetails
 • Kleur zijde 1: donkerblauw, rood, wit
 • zijde 2: groen, blauw, wit
 • Materiaal: 100% katoen
 • Model: Lichte A-lijn
 • Shirt lengte: onder de heup
 • Mouwlengte: driekwart
 • Print: retro
 • Halslijn: V-hals
 • De blouse afgewerkt met biesjes; de tailleriem heeft de twee kleuren van de blouse.
 • Slimme klikbare knopen die je aan elke kant kunt sluiten.
 • Multifunctioneel item, je kan het op jezelf ontwerpen op verschillende manieren.

Tantilly lilou

Dit gave shirt is een musthave voor in je kast kan ik wel zeggen. En je hebt mazzel, het is nog in heel veel maten verkrijgbaar, klik hier.

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *