Kleding

Lilou dubbelzijdige blouses, om verliefd op te worden!

Tantilly lilou

lilou dubbelzijdig

Een blouse/shirt waar Tantilly mij echt mee wist te verleiden is het Lilou shirt. Naast het feit dat de stofjes van de verschillende versies stuk voor stuk prachtig zijn, is het model ook ontzettend leuk! En Tantilly zou Tantilly niet zijn als deze Lilou blouses niet ook nog eens multifunctioneel zijn. Dit kledingstuk is weer op zoveel manieren te dragen dat elke Tantilly fan er wel eentje in de kast zou moeten hebben!

Tantilly Lilou dubbelzijdig shirt katoen

Tantilly lilou

Zal ik jullie verklappen dat ik alle 5 soorten die in de Tantilly shop verkrijgbaar zijn op mijn lijstje heb staan? Ik vind dit model echt fantastisch. Allereerst de lengte, deze is echt perfect. Het shirt is niet te lang waardoor het vlot staat. Zeker door het striklint wat je ideaal kan gebruiken om je taille te accentueren. Leuk om met dit striklint contrast te creëren. Het striklint is namelijk, net als het shirt, dubbelzijdig.

Tantilly lilou

Het shirt is mooi afgezet met een biesje. Dit geeft, in mijn ogen, een leuk effect en ziet er mooi afgewerkt uit. Tantilly let op de details!

Het shirt heeft drukknoopjes wat ook weer ontzettend handig is. Geen gedoe met knoopjes door knoopgaatjes priegelen.

Het lilou shirt dragen op verschillende manieren

Tantilly lilou

Je kan het Lilou shirt op verschillende manieren dragen. Natuurlijk binnenstebuiten! Het Lilou shirt is dubbelzijdig, dus je hebt eigenlijk weer twee kledingstukken voor de prijs van één. Het shirt is dicht te dragen als een soort bloesje. Het striklint kan je achterwege laten, je kan het om je middel knopen voor extra focus op je taille en een beetje je buikje verbloemen, en je kan het striklint ook op je rug knopen. Dan heb je een klein beetje extra taille gecreëerd.

Op de foto hierboven zie je Clasien (hét gezicht van Tantilly ondertussen) die het Lilou shirt open draagt als een soort vestje. Dit is ook een manier om het shirt te dragen. Kan allemaal!

Tantilly lilou

Tantilly lilou

Soorten Lilou Shirt

In de webshop staan op dit moment 5 varaties van het Lilou dubbelzijdige shirt.

  • Retro Leaves
  • Monroe dromen
  • Retro bloemen
  • Pauw wit/blauw
  • Bloem van het leven

lilou shirt

Het Lilou shirt is verkrijgbaar van maat S tot een maat 4XL. De stof is 100% katoen en dus niet rekbaar. Dames met een flinke boezem zullen misschien even moeten kijken welke maat het beste en mooiste tot haar recht komt.

Tantilly Lilou

Ook een leuk detail is de driekwart mouw. Deze kan je ook leuk omslaan voor een catchy detail. Op die manier komen de twee verschillende stofje extra leuk tot hun recht.

Het Lilou dubbelzijdige shirt kost €79,99 en is natuurlijk verkrijgbaar in de Tantilly winkel in Deventer en online.

Ben jij al in het bezit van een gaaf Lilou shirt?

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *