Shop the Look

Shop the Look met korting!

tantilly katjes rokje

Tantilly Jessy corduroy

Elke maandag komt er op Everyday Tantilly een leuke aanbieding. Iets wat je natuurlijk niet wilt missen! Vaak bestaat de aanbieding uit een leuke set zodat je meteen een hele outfit compleet hebt. Kijk, dat is niet alleen handig, maar ook nog eens verrekte leuk! Vandaag in ‘Shop the Look’ het geweldige Jessy Corduroy rokje.

Shop the Look

Het super vrolijke rokje heeft een prachtig printje. In de rokjes blog heb ik er al uitgebreid over geschreven. Het is een ideaal rokje voor het najaar omdat het van heerlijk zacht corduroy is gemaakt. En het printje is natuurlijk helemaal geweldig. Ook heeft dit rokje een band bij de buik waardoor hij niet knelt maar mooi aansluit. Ook kan je hierdoor het rokje wat hoger of lager dragen, net wat jij leuk vindt!

tantilly jessy

Dit is toch een heerlijk printje? Lekker vrolijk en eentje waar je helemaal blij van wordt.

De aanbieding

De Shop the Look aanbieding van deze week gaat over de set die Clasien aanheeft. En als je naar de foto kijkt is dit ook helemaal een look waar je in zal stralen! Alles is mooi qua kleur op elkaar afgestemd.

Het Tantilly Jessy corduroy rokje is €59,99 en verkrijgbaar in de maten S t/m 4XL. Maar een leuke korting is natuurlijk helemaal mooi meegenomen, dus heeft Tantilly leuke setprijzen. Dan ben je meteen klaar!

Wanneer je het rokje in combinatie met de okergele legging koopt krijg je maar liefst 5 euro korting! Je betaalt dan geen €84,99 maar €79,99! (shop de aanbieding hier)

Wanneer je van een nog grotere korting wil genieten is er ook de mogelijkheid om naast het rokje en de legging het ikat vestje erbij te kopen. Dan is je look al bijna helemaal af!

Normaal zou je €109,97 kwijt zijn aan deze 3 items, maar Tantilly heeft daar een leuke set van gemaakt die je kan aanschaffen voor €99,99! Dat is nog eens een leuke aanbieding toch?

Wil je gebruik maken van deze leuke set aanbieding, ga dan naar de webshop.

tantilly katjes rokje

Wil jij dus ook stralen in deze look? Neem een kijkje in de Tantilly webshop en profiteer van deze leuke Shop the Look setprijs.

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *