Kleding Persoonlijk

Waarom ik verliefd ben op Tantilly rokjes

Tantilly rok

Tantilly rok

Kennen jullie dat? Een gigantische wishlist met items die je wel in je kast wil hebben hangen? Ik heb inmiddels een flinke wishlist met gave Tantilly items die ik wel wil hebben. Die ik wil dragen vol trots en waar ik in kan stralen. Deze rok is inmiddels al een grote favoriet van mij, een prachtige dubbelzijdige/omkeerbare rok!

Tantilly omkeerbare rokjes

Tantilly rok

Dit model loopt wat wijder uit en is omkeerbaar. Ik hou van de omkeerbare kleding van Tantilly! Dit printje zag ik een paar weken geleden op de Tantilly site en ik was meteen verliefd. Aan de ene kant een gaaf tropisch printje en de andere kant is heerlijk retro. Dit rokje is te dragen van een S t/m 3XL omdat je het makkelijk kunt strikken met de lange linten stof die aan de rok zitten. Er zitten 2 openingen in de rok waar je het lint doorheen kunt halen, op die manier is het dus makkelijk af te stellen op je maat.

Tantilly rok

Ik combineer dit rokje stoer met sneakers of Dr. Martens en wanneer ik meer ‘ladylike’ wil draag ik er mijn laarzen met hak onder. En tijdens het dragen van deze rok op mijn werk in de winkel kreeg ik al veel complimentjes! En die mensen wisten nog niet eens dat ik het rokje in een minuut kan omtoveren tot een heel andere look 😉

Tantilly rok

Ik heb nu 2 Tantilly rokjes in mijn bezit. Het heerlijk zachte rokje met de uiltjes en deze katoenen omkeerbare cirkelrok. En inmiddels staan er nog een aantal op mijn wishlist…. 😉

Tantilly Chantal rokje

Dit zachte rokje vind ik zo’n gave print hebben! Het is van hetzelfde stofje als het uiltjes rokje, dus ik weet dat ik dit rokje geweldig zal vinden!

Tantilly

Dit rokje welke ook weer aan twee kanten te dragen is, vind ik ook geweldig! Een heerlijk knalprintje en een rustige andere kant. Ideaal! Rode Japanse Dromen heet dit rokje, come to mama!

En deze staat al op mijn wishlist vanaf het moment dat ik het online voorbij zag komen! Wow, wow, wow! In love!!

Heb jij al rokjes op je wishlist staan?

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *