Kleding Shop the Look

Shop the Look: Belize broek Tantilly’s Ultieme broek- casual& chique- zoet fuchsia

Tantilly broek

Natuurlijk is er op maandag altijd een hele leuk aanbieding om gebruik van te maken. Ik zet een gave Shop the Look aanbieding in de spotlight waardoor jullie deze mooie buitenkansjes niet mislopen. Vandaag een gave Shop the Look met de nieuwe broeken die Tantilly krijgt. Heerlijk zittende broeken met een geweldig printje! Daar word je toch vrolijk van?!

Belize broek Tantilly’s Ultieme broek- casual& chique- zoet fuchsia

Tantilly broek

Wanneer je eenmaal een broek van Tantilly aan hebt gehad ben je verkocht, dat kan ik je verzekeren. Ze zitten heerlijk, staan netjes en vallen heel mooi. De nieuwe broeken met een printje zijn van iets dikkere stof, lekker voor het najaar, en hebben natuurlijk de geweldige printjes. En omdat we het over een Shop the Look hebben kan je een complete look met een mooie korting aanschaffen.

Shop the Look

De look die het Tantilly model hierboven aan heeft kan je met een mooie korting kopen. Je hebt dan een fantastische broek, een bijpassende wrap top en een heerlijk warm vest. Een complete look waar je de komende periode intens van kan genieten natuurlijk.

De Belize broek is normaal €74,99, de okergele wrap top €39,99 en het mooie vest €79,99. Wanneer je deze set dus normaliter zou moeten aanschaffen heb je een totaalprijs van €194,97. Maar met de Shop the Look aanbieding betaal je €184,99! (en krijg je vaak bij je bestelling ook nog een leuk presentje).

Je kan er ook voor kiezen alleen de Belize broek en de wrap top als Shop the Look aanbieding aan te schaffen, dan betaal je 5 euro minder, namelijk €114,99

Ik weet zeker dat deze look je prachtig zal staan en ook nog eens heerlijk comfy zit. Ik kan niet wachten totdat ik mijn broek binnen heb!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *