Kleding

Triple G- nieuw ontwerp- dubbelzijdig- jurk/ vest/ tuniek- Alles in 1! happiness balls

triple g tantilly

triple g tantilly

Dit mooie nieuwe Tantilly Triple G jurkje moet toch gewoon even in een aparte blog in de spotlights. Wat een pareltje is dit! Een heerlijk jurkje voor het najaar en waneer het voorjaar net om de hoek komt kijken. Een jurkje waar je vrolijk van wordt door er alleen al naar te kijken! Laat staan wanneer je hem draagt 😉

Triple G- nieuw ontwerp- dubbelzijdig- jurk/ vest/ tuniek- Alles in 1! happiness balls

triple g tantilly

NIEUW NIEUW NIEUW

Een nieuw dubbelzijdig model jurkje gemaakt door Tantilly, met veel liefde en creativiteit!

Mijn naam is Triple-G!

Ik ben een nieuw model en ik ben omkeerbaar, dus je hebt twee verschillende prints in dezelfde jurk!
Elke kant van mij heeft zijn eigen unieke retro-uitstraling.
En dat is nog niet alles, ik ben een nieuw model en je kunt me op 3 verschillende manieren dragen.
Als jurk, als vest en als tuniek.
Draag me open, draag me met of zonder riem, als een funky jurk, meer dan 8 verschillende stijlen die je met slechts Ă©Ă©n item kunt dragen!
Alles in 1!

Dit seizoen heb ik lange mouwen, en is mijn lengte iets langer, over de knie.

Wil je mij korter dragen , dan passen we met liefde de lengte voor je aan. Contact ons voor de voorwaarden.

Ik ben geschikt voor elk figuur .. je kunt de maat aanpassen met de bijgevoegde riem ,en ik wordt gemaakt in de maten S-4XL .
Ik ben gemaakt van 100% katoen (niet rekbaar) en ik besta uit twee lagen, dus ik ben niet te dun; het is echt geschikt voor het hele jaar !!

Ik heb slimme, klikbare knopen,die je aan beide kanten kunt sluiten

Een topper, origineel, handgemaakt, uniek en en gemaakt door Tantilly!

Alle kleuren leggings die mooi bij deze dubbelzijdige jurk passen zijn: kersenrood, oudroze, lichtroze, hardroze, helderrood, donkerbruin, zwart, kobalt, okergeel, turkoois, donkergrijs.

triple g tantilly

De Triple G jurkjes zijn gemaakt van katoen en als je het dus snel fris hebt is een heerlijk Noa vest ideaal om bij deze jurk te dragen. Deze zijn er ook in heel veel verschillende kleuren, dus er is er altijd wel eentje die bij het jurkje past. Zoals de mooie felle lime gele kleur op de foto hierboven. Daar maak je echt de blits mee!

triple g tantilly

De kleuren van deze jurk zijn aan beide kant heerlijk vrolijk. Het printje is zó divers aan beide kanten dat je echt een hele verschillende jurk aan hebt als je de andere kant draagt. Je kan de jurk dus helemaal dragen naar hoe je stemming die dag is 😉

triple g tantilly

Door het ceintuur kan je net wat extra accent leggen op je taille. Hierdoor wordt het jurkje mooi getailleerd en krijg je een extra vrouwelijke uitstraling.

triple g tantilly

Gewoon een geweldig jurkje, fairtrade gemaakt dus ook nog eens eerlijke fashion!

Dit prachtige jurkje is natuurlijk te bestellen bij Tantilly.

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *