Kleding

Outfit of the Day: mijn favoriet van dit moment, de Belize broek!

Tantilly belize broek

De Tantilly Belize broek is op dit moment echt één van mijn favoriete kledingstukken. Een broek dit niet alleen heerlijk zit, maar ook nog eens prachtig van kwaliteit en print is. Een jaar of 10 geleden had ik nooit in dit soort fleurige kleding durven lopen, maar nu ben ik er helemaal verliefd op. Sowieso zijn broeken met prints op dit moment helemaal hot. En ik hoop dat Tantilly nog een heleboel mooie varianten uit gaat brengen.

Belize broek Tantilly’s Ultieme broek- casual& chique- rozen tuin

Tantilly belize broek

Hebben jullie ook dat je sinds het hele Covid-19 gedoe meer zin hebt om vrolijke kleding te dragen? Wellicht ook wel om de sombere stemming die corona met zich meebrengt te compenseren met vrolijke kleuren waar je blij van wordt. Mensen hebben behoefte aan kleur en vrolijkheid in deze toch wat donkere tijden, nietwaar?

Bij de heerlijke Belize broek draag ik een donkerblauwe wrap top en één van de nieuwe vesten van Tantilly. De kleur kan perfect bij de mooie bloemen die op de broek gedrukt staan.

Tantilly belize broek

Ik had ook al bedacht dat deze broek ook perfect in het voorjaar gedragen kan worden. Leuk met slippertjes en een haltertopje of een wrap top met korte mouwen. Ik ben zelf niet zo van de blote benen in de zomer, dus een heerlijke losse broek is dan de perfecte oplossing!

Tantilly belize broek

Ik ben benieuwd of jullie, net als ik, al complimenten hebben gekregen toen jullie een vrolijk Tantilly kledingstuk droegen. Vertel mij jullie ervaring! Ik had deze broek onlangs op mijn werk aan en diverse collega’s zeiden dat ze mijn broek zo leuk vonden. Dat vond ik zo leuk! Tantilly vrolijkheid verspreiden.

Tantilly belize broek

De vesten zijn trouwens in meerdere kleuren te krijgen. Ze zijn heerlijk comfortabel en vallen mooi. En de lengte vind ik ook fijn, lekker over de kont 😉

Oh en wisten jullie dat ik de wrap tops de allerfijnste shirts vind die ik ook heb gekocht en/of gedragen? Ze zijn van heerlijk stretch materiaal en door het mooi vallende ‘buik-stuk’ camoufleert het mijn buik ook nog eens. Ik wil nooit meer een andere top dan de wrap tops van Tantilly!

Tantilly belize broek

Twijfel je nog of je ook zo’n geweldige broek wil kopen? Ik zou niet langer wachten! Er is namelijk een mooie korting gaande bij Tantilly.

Gebruik code ‘WINTERLIEFDE’ en ontdek in de Tantilly shop welke leuke korting je krijgt 😉

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *