tantilly vest
Shop the Look

Shop the Look: Nieuw! warm winter vest -Noa nova – groen geel (korting + korting!)

Tantilly vest

Ja, je leest het goed: korting + korting! Hoe dat kan? Dat vertel ik verderop in de blog. Maar deze mooie set, kan je niet alleen voordeliger krijgen door de ‘Shop the look’ aanbieding dit Tantilly bij veel complete sets hanteert, er loopt nu nog een extra korting die je op de aanbiedingsprijs van deze mooie outfit kan gebruiken. Dus…..shop ze!

Nieuw! warm winter vest -Noa nova – groen geel

tantilly vest

De vesten van Tantilly zijn enorm populair, en gelukkig zijn er zoveel kleuren dat je bij elke outfit wel een gaaf vest kan uitkiezen. Deze set is heel vrolijk en kleurrijk, en absoluut een eyecatcher! En de dubbelzijdige jurkjes van Tantilly zijn inmiddels onmisbaar in je kast. Ideaal omdat je maar liefst 2 jurkjes in één hebt. De jurk aan deze set, de retro jurk met circles, heeft ook een hele gave andere kant!

Dus ook hier heb je weer een heel divers jurkje!

De aanbieding van Shop the Look!

Natuurlijk heeft Tantilly weer een leuke combinatieprijs gemaakt voor je.

Het gave vest kost los €74,99

De jurk €99,99

Legging €24,99

Normaal kost de set je dus in totaal €199,97. Maar met de mooie aanbieding van Tantilly betaal je maar €179,99. En, omdat Tantilly haar klanten graag in de watten legt, krijg je op dit moment nog eens 11 euro korting!! Gebruik code ‘WINTERLIEFDE’ bij het afrekenen in je mandje en profiteer nu van 11 euro extra korting. Super toch?

Je shopt de look hier.

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *