Mijn Tantilly kledingkast

De Tantilly kledingkast van Brigitte Vermeulen

Tantilly kledingkast

Tantilly kledingkast

We mogen weer een kijkje nemen in de kledingkast van een Tantilly fan! Dit keer Brigitte Vermeulen. Een prachtige vrouw die zoveel energie uitstraalt! Ik word altijd blij als ik naar de fleurige foto’s van Brigitte kijk die ze regelmatig online op Facebook plaatst. Benieuwd naar haar Tantilly collectie? Kijk dan vlug verder…

De Tantilly kledingkast van Brigitte

Vorig jaar september heb ik een jurkje gewonnen van Tantilly, een merk wat ik wel eens op Facebook voorbij zag komen. Ik ging naar de winkel om haar op te halen en kwam in een snoepwinkel voor kleding die Tantilly heet.
Sindsdien zijn er veel meer items bij gekomen. Ik heb een voorliefde voor rokjes en dat zie je ook wel terug op de foto.
Tantilly kledingkast
Ik houd van kleuren die als het ware naar het oog getrokken worden. Kleuren die mij lief zijn, zijn vooral groen en blauw en alles wat daaraan refereert.
Ik was enorm verrast door de oranje rok met stippen. In combi met een zeegroene wraptop en legging, krijg je voor mijn gevoel “ out of the box” even een tikkie anders en daar houd ik van.
Tantilly kledingkast
Door de kleuren en allerlei mooie printjes, sta ik mijn werk als docent bekend als : die docent met altijd kleurrijke kleding!
Tantilly kledingkast
Ik vind het ook leuk, als ik voor mijn kast sta om daar uit te kiezen en nog leuker als mensen je een compliment geven. Kleur trekt aan en toch durven heel veel mensen in mijn omgeving het niet aan te trekken.
Tantilly kledingkast Tantilly kledingkast
Ik vind de collectie heel enerverend en afwisselend. Er is voor ieder wat wils denk ik. Ik kijk altijd uit naar nieuw items en beslis dan al snel, dat iets écht in mijn kast moet komen.
Groetjes Brigitte

1 Reactie

  1. Geweldig, al die kleurtjes! En wat jij ook zegt: ik krijg ook vaak leuke complimenten over al die kleurige kleding, terwijl je diezelfde mensen steevast ziet lopen in een grijs shirtje en jeans. Dan denk ik altijd: durf dan zelf ook eens wat! Bijzonder toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *