Mijn Tantilly kledingkast

De Tantilly kledingkast van: Hester Rapp

Ik denk dat iedereen Hester wel kent van Facebook, en anders wel als één van de modellen van Tantilly. De stralende, mooie Hester kon natuurlijk niet ontbreken in deze rubriek! De Tantilly kleding staat haar fantastisch, dus het kan niet anders dan dat Hester een mooie Tantilly collectie in huis heeft zou je denken ;-). En Hester toont niet gewoon foto’s van haar kledingkast, nee! Hester showt alle kleding die ze heeft voor ons op foto’s. Hoe leuk is dat?! Een kijkje in de Tantilly garderobe van Hester!

Mijn Tantilly collectie

Mijn eerste bestelling bij Tantilly deed ik in de loop van dit jaar… Ik keek steeds weer op de website en op Facebook, maar het bleef bij kijken. En zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik ondertussen echt om! Wat een mooi,kleurig merk met mooie doelstellingen. Daar sta ik volledig achter.

Mijn eerste Tantilly bestelling was een feit en wat was dat een feestje zeg…zoveel kleur straalde me tegemoet toen ik het pakje opende!
Mijn eerste aankopen waren o.a. de joka dress (?) met jungle print en een dubbelzijdige rok met een wraptop een ikat vest en een lilou blouse.

Al snel volgden een dubbelzijdige jurk, een zomer jurk ( naam ??) En natuurlijk de eerste leggings. Ook mijn lievelings jurk,de Devi polkadot rood kwam in mijn bezit….
In juli en september was ik in Nederland en deed mee aan fotoshoots en passessies bij Tantilly. Dat was natuurlijk de kat op het spek binden…

Ik voegde onder andere een broek uit de made in Holland collectie toe aan mijn verzameling. Ook kwamen er twee ribrokjes ( polkadot in turquoise en de oranje met de katten) bij. Het lange rode vest mocht mee… En na de tweede passessie ook twee broeken ,de blauwe en de bordeauxrode.

Wat ik zelf heel fijn vind , is dat er veel combinatie mogelijkheden zijn. Passende wraptops, ikats , leggings. Je kunt er echt alle kanten mee op. Er zijn zoveel styling opties. Of romantisch, stoer, vrouwelijk, sjiek…het kan allemaal!!
Ik ben vast nog wel iets vergeten. Maar ik denk dat wel duidelijk is, dat ik heel erg blij word van Tantilly kleding. En van al die lieve mensen in de Tantilly Familie.

Wat een heerlijke collectie heb jij Hester! Om jaloers op te worden 🙂

Super leuk dat we een kijkje mochten nemen in jouw ‘Tantilly kledingkast’. Het staat je allemaal stuk voor stuk prachtig!

Lijkt het jou ook leuk om je kledingkast aan Tantilly fans te showen? Dan kan je mij altijd een berichtje sturen (hildestolk@hotmail.com)

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *