Mijn Tantilly kledingkast

De Tantilly kledingkast van Mariëlle!

We hebben weer een leuke Tantilly kledingkast voor jullie! Het is altijd leuk om een kijkje in de Tantilly collectie van iemand anders te kijken toch? Vandaag kijken we mee in de kast van Mariëlle. Mariëlle werkt sinds kort ook voor Tantilly, dus ik verwacht dat de huidige foto’s in deze post al snel weer aangevuld kunnen worden met nieuwe kledingstukken 😉

Hierbij een foto van mijn kledingkast met Tantilly. Ik heb al een behoorlijke collectie inmiddels.

Ik ben in het bezit van 9 jurken, 3 vestjes, waarvan twee iKat vestjes, twee tops, een wraptop, een zwart hemdje, twee dubbelzijdige rokjes en zes leggings. En ik ben nog lang niet klaar met de Tantilly collectie! Er staat nog genoeg op mijn verlanglijstje en volgende maand ben ik jarig, dus ik denk dat er dan wel weer het e.e,a. Bij gaat komen.

Ik woon natuurlijk ook heel dichtbij, met vijf minuutjes fietsen ben ik in de stad bij Tantilly. Mijn eerste item was de paarse winterjurk van Tantilly, waarvan ik de naam niet meer weet helaas..gekocht vorig jaar winter. Hij is heerlijk warm en heeft een prachtige kleur paars. Mijn lievelingsjurk is de Karen dress. Een heerlijke zomerjurk!

Maar onlangs ben ik ook helemaal verliefd geworden op de dubbelzijdige rokjes. Ik dacht altijd dat dat mij niet zou staan maar niets is minder waar, gelukkig!

Liefs, Mariëlle

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *