tantilly
Kleding,  Persoonlijk

Tantilly Anisha dress; wat een plaatje!

tantilly

Ik zag dit jurkje een keer voorbij komen tijdens een live sessie op de Facebook pagina van Tantilly. Ik was meteen verliefd! Een mooi vrouwelijk jurkje met een prachtige print. Vandaag laat ik deze jurk uitgebreid zien en welke er nog beschikbaar zijn bij Tantilly.

Tantilly Anisha Dress

tantilly

Het jurkje valt net boven de knie bij mij. Ik ben niet zo lang, 1,67 cm, en door het riempje komt het jurkje nog een klein stukje hoger boven de knie. Maar ik vind deze lengte heel mooi bij dit jurkje. Zeker met een legging of panty eronder voel ik mij hier heel prettig in.

Het jurkje valt iets ruimer en ik draag hier dan ook een M. Het stofje, viscose-stretch, en voelt heel comfortabel. Het A-lijn jurkje zorgt er ook voor dat mijn buik niet opvalt en daar voel ik mij toch een heel stuk prettiger bij. Ik heb een gouden riempje uit Engeland gecombineerd met het jurkje om wat extra accent op mijn taille te leggen, maar ook zonder riempje staat het jurkje fantastisch!

tantilly

En kijk die leuke aparte mouwen! Een soort trompet mouwtjes, echt zo gaaf! Ook de lengte van de mouw is perfect voor mij. Het camoufleert mijn bovenarmen en is niet al te warm als ik aan het werk ben door de blote onderarmen. Dit is echt één van mijn favoriete jurkjes die nu in mijn kast hangt. Happy me!

Welke Tantilly Anisha dresses zijn nog beschikbaar?

De zwarte versie die ik heb is inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog 2 hele gave kleuren beschikbaar!

Zoals je kan zien is de Anisha dress nog beschikbaar in blauw en rood met een prachtige rozenprint. Het jurkje is perfect voor het voorjaar, lekker met blote benen, maar ook voor het najaar kan dit jurkje heel goed.

Je kan deze Anisha dresses scoren voor €69,99 in de webshop.

Ik heb dit jurkje gecombineerd met stoere dr. Martens en ook al met een paar gave laarzen. In beide gevallen echt een eyecatching outfit (kan je dat zo zeggen? ;-))

Stiekem hoop ik dat er nog een Anisha dress komt met een leuk ander printje, want ik vind dit ook een heel fijn jurkje voor feestelijke gelegenheden. Wat is Tantilly toch divers met haar kleding hè?! Verschillende stofjes, verschillende printjes, verschillende modelletjes….voor iedereen is er wel wat moois te krijgen.

Terwijl ik deze blog type zit ik in mijn pyjama op bed, maar had ik vandaag een hele gave andere jurk van Tantilly aan. Op mijn werk weer leuke complimentjes gekregen! Die jurk moet ik nog op de foto zetten, maar die zien jullie zeer binnenkort, promise! Sneakje over welke jurk dit gaat 😉

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *