Kleding

De vrolijkheid van bloemen

Tantilly jurk

Tantilly staat voor vrolijkheid. De kleding is fleurig en je wordt er vrolijk van. In tijden waarin mensen het wat moeilijker hebben, is het dragen van vrolijke kleding misschien al een klein beetje extra positiviteit. Je voelt je in fleurige kleding vaak ook een stuk vrolijker. Tantilly heeft een hoop mooie nieuwe items met bloemenprint. Deze kledingstukken kan je het hele jaar door dragen, dus een perfecte aanvulling op je garderobe!

Tantilly bloemen kledingcollectie

Tantilly heeft prachtige kleding met mooie bloemenprints. Op de Tantilly site is er zelfs een apart categorie voor aangemaakt om alle kleding met diverse bloemenprintjes te bekijken. Ik ben zelf dol op bloemenprintjes, dus ik kijk mijn ogen altijd uit als er in een nieuwe collectie weer stofjes met bloemen opduiken. Heerlijk!

Deze heerlijke broek bijvoorbeeld, draag ik zeker wekelijks. Afgezien van het feit dat het een soepel stofje is waardoor het lijkt of je gewoon de hele dag in een chill-broek rondloopt, is de stof gewoon prachtig. De Belize broek is echt een musthave voor mij. Je kan hem heerlijk combineren met felle tops of wat ingetogener met een zwart shirt bijvoorbeeld. En in het voorjaar kan je deze broek perfect dragen met een leuk hemdje (geen last van schurende bovenbenen ;-))

Handmade in Holland

Tantilly heeft een hele fijne service voor haar klanten. Handmade in Holland collectie zijn eigenlijk unieke kledingstukken speciaal voor jou gemaakt. Zo’n gave Belize broek kan je bijvoorbeeld ook in andere stofjes laten maken. Of een geweldig rokje of jurkje!

En in deze collectie zitten héél veel gave bloemenstofjes! Je kan dus een kledingstuk laten maken (broek, shirt, jurkje, rokje, sjaals, tops etc etc) in de geweldig vrolijke bloemenprintjes van Tantilly. Een uniek kledingstuk, speciaal voor jou gemaakt. Fairtrade en fairfashion in haar mooiste vorm!

Alle informatie vind je hier: Handmade in Holland

Zie jij, net als ik, ook al een heleboel stofjes waarvan je super vrolijk wordt? Mijn kledingkast zie ik graag gevuld met tig mooie Handmade in Holland kledingstukken, jij niet?

Kortom, een paar items in je kast met een bloemenprint is in mijn ogen een must. Even wat vrolijkheid van al die mooie bloemenprintjes de wereld in gooien. Wanneer ik mijn Belize broek draag, met die gave bloemenprint, loop ik ook een stuk zelfverzekerder en blijer over straat dan wanneer ik een spijkerbroek draag. Klinkt misschien gek, maar toch is het zo. Wanneer je je happy en blij voelt in je outfit, straal je dat uit! En ik verzeker je, met Tantilly fashion weet je zeker dat je er altijd top uitziet!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *