Shop the Look

Shop the look: 1 jurk- 2 kanten- dubbelzijdige overslag jurk – 100% katoen -retro flowers

dubbelzijdige jurk

dubbelzijdige jurk

Hebben jullie het ook zo koud de afgelopen dagen? Het is ’s nachts al aan het vriezen, de eerste hockeywedstrijden zijn al afgelast door de kou en ik heb de dekentjes al elke avond op de bank. Tijd om mijn vestjes weer tevoorschijn te halen want ik heb het overdag soms best koud. En de vesten van Tantilly zijn dan bij uitstek favoriet natuurlijk! Vandaag weer een leuke complete set met korting in de spotlight!

dubbelzijdige overslag jurk retro flowers

dubbelzijdige jurk

Ook een favoriet is natuurlijk de dubbelzijdige jurk van Tantilly. Deze jurk is van katoen en met driekwart mouwtje. Voor nu is dat wellicht wat fris, vandaar de set met een gaaf vest erbij, maar dit jurkje kan je prima het hele jaar door dragen. Deze jurk heeft weer 2 super leuke printjes om te dragen.

De ene kant is blauw/groen met cirkels waarin een rood accent zit. Lekker retro! De andere kant is ook weer super gaaf!

dubbelzijdige jurk

Deze is voornamelijk rood met een soort waaier-patroontje. Ik vind dit echt zo’n schattig printje. Door de mooie afgezette biesjes en het omslaan van het mouwtje krijgt het jurkje nóg meer accent. Absoluut een jurkje die iedereen fantastisch zal staan!

dubbelzijdige jurk

Shop the Look aanbieding

Natuurlijk is er een leuke aanbieding met deze set gemaakt zodat je nog voordeliger kan stralen in deze gave set.

De prijs van de jurk is standaard €89,99 (en heb je dus eigenlijk 2 jurkjes!). Je kan deze jurk nu met 5 euro korting combineren met een gave legging. Je betaalt dan €109,99 (klik hier voor de aanbieding)

Maar natuurlijk wil je het lekker warm hebben in deze tijd van het jaar en wil je graag ook het mooie vest erbij natuurlijk! Tantilly heeft een mooie set met de jurk, legging en het vest voor een aanbiedingsprijs van €179,99 (maar liefst 15 euro korting!)

Dus wil je voor jezelf nog iets leuks voor kerst? Of wellicht voor onder de kerstboom? Dan is deze mooie set wellicht een idee 😉

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *