Mijn Tantilly kledingkast

De Tantilly kledingkast van Annemiek!

Tantilly

Vandaag mogen we weer een kijkje nemen in de kledingkast van een Tantilly fan! Annemiek Ufkes reageerde ontzettend leuk op mijn vraag of zij mee wilde doen met een blogpost. ‘Natuurlijk!’ Kijk, daar word ik blij van. En als je dan die mooie foto’s toegestuurd krijgt met een mooie collectie Tantilly kleding word je helemaal blij. Kijken jullie mee?

De Tantilly kledingkast van Annemiek

Ik kan alvast verklappen dat Annemiek een hele mooie Tantilly collectie heeft inmiddels. Allereerst deze foto. Dit zijn items die Tantilly ook heeft. De kleine notitieboekjes krijgen klanten soms bij hun bestelling. Tantilly vindt het leuk om klanten te verwennen met een leuk extraatje bij de bestelling. Deze boekjes zijn gemaakt van restjes stof, op die manier wordt er niets verspild!

Tantilly

“Ik ben in 2019 in aanraking gekomen met dit mooie merk. 
Het sprak me enorm aan dat Chantal op zoek ging naar duurzaam en betaalbare kleding wat op een goeie manier wordt gemaakt.” 
Een Tantilly fan kan natuurlijk niet zonder de vestjes, leggings en bloemenriempjes! De Ikat vestjes zijn enorm populair onder de fans. Ze zitten heerlijk, rekken lekker mee en zijn er in ontzettend veel kleurtjes. Leggings zijn onmisbaar als je houdt van jurkjes en rokjes. De leggings van Tantilly zitten heerlijk, zijn er in heel veel kleurtjes en knellen niet bij de buik. Annemiek heeft er zo te zien ook al een aantal! En die leuke bloemenriempjes kan je zomaar bij je bestelling krijgen!
Tantilly
Tantilly
Op deze manier kan je de Ikat vestjes super leuk combineren met je outfit. Staat je mooi Annemiek!
“Ik heb in deze 2 jaar de Tantilly groep ontmoet, de winkel gezien en het is oprecht 1 warm bad waar je in terecht komt. Zo bijzonder mooi om dit te ervaren. Iedereen deelt complimenten uit en geeft adviezen als dit nodig is.”
Een mooie verzameling Tantilly tops hangt hier op een rij. Effen tops, ideaal om te combineren op een rokje met print, en ook leuke print tops hangen hierbij. Wat een mooie verzameling zo bij elkaar.
Tantilly
Tantilly
Op dit rijtje ben ik wel een beetje jaloers. De rokjes van Tantilly zijn gewoon zo gaaf! Ook hier hangen weer de gave omkeerbare rokjes tussen met super leuke printjes.
“Mijn kast is vrolijk gekleurd en ik word blij van alle zondag live passesies waar  weer nieuwe collecties worden getoond.”
Tantilly
Dit zijn ook twee prachtige shirts. Dit soort shirtjes zijn ideaal om heerlijk op een spijkerbroek of de nieuwe Tantilly broeken te dragen. Lekker basic, maar toch fleurig en nét even leuker dan een shirtje van bijvoorbeeld de H&M 😉
Tantilly
En dan nu de jurkjes van Tantilly! Je kan wel zien dat Annemiek daar ook van houdt 😉
Tantilly
Dit zijn echt 2 juweeltjes die je in je collectie hebt Annemiek! Wow!!
Tantilly
Deze mouwloze jurkjes zijn ideaal voor de zomer. Maar in het najaar kunnen ze ook prima met een leuk vest of een ikat vestje.
En dan nog even als klap op de vuurpijl…
Om jaloers op te worden toch?! Wow, wat een kleurenpracht bij elkaar. Je hebt een goede smaak Annemiek! (al kan je daar bij Tantilly eigenlijk de fout niet mee in gaan natuurlijk ;-)).
Super leuk dat we jouw Tantilly collectie mochten zien Annemiek. Dank je wel!!

3 Reacties

  1. Heel erg leuk Anne-miek.
    Prachtige verzameling heb je. ?

  2. Wow , wat ziet dat er super uit!

  3. Annemiek zegt:

    Super leuk gedaan??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *