Tantilly Fans

Tantilly en Social Media!

triple g dress

Het is jullie waarschijnlijk al regelmatig opgevallen, maar Tantilly is heel actief op Social Media. Leuke acties, foto’s van nieuwe producten plaatsen, live passessies, noem maar op. Op deze manier probeert Tantilly nóg meer fans te vergaren die kunnen genieten van de prachtige vrolijke kleding van Tantilly. Maar waar kan je Tantilly allemaal volgen? Dat hebben we even voor je op een rijtje gezet.

Tantilly op Facebook

Tantilly kan je op diverse plekken op Facebook vinden. En die wil je allemaal niet missen natuurlijk! Zo is er de “officiële” Tantilly pagina waar alle nieuwtjes, acties en live passessies worden gedeeld. Deze pagina is dagelijks heel actief en ontzettend leuk om te volgen.

Ook kan je alle vragen die je aan Tantilly wil stellen via de chat functie op deze pagina stellen. Wil je bijvoorbeeld een op maat gemaakte broek bestellen? Of een jurkje aanschaffen die iets ingekort moet worden? Stel je vragen via deze Facebook pagina (er is ook een internationale versie van, de Facebook pagina ‘Tantilly Shop‘)

Dan is door Clasien (een groot gezicht bij Tantilly :-)) een hele leuke Tantilly Fan Facebook groep opgericht. De ‘Colour your world – Tantilly’s colourful ladies

Als je ergens inspiratie kan vinden is het daar wel! Dagelijks worden er foto’s van Tantilly fans geplaatst van hun outfits, aankopen en liefde voor Tantilly. Het leuke is dat dit gepost wordt door vrouwen zoals jij en ik. Dus een mooie weerspiegeling van alle type vrouwelijke figuren. Ook worden er leuke challenges georganiseerd en straalt de groep één en al liefde en respect uit. Er zijn heuse vriendschappen ontstaan door deze groep!

En dan hebben we natuurlijk ook de Facebook pagina van Everyday Tantilly. Daar worden alle linkjes naar de blogs geplaatst en sinds kort is daar ook veel meer activiteit met leuke foto’s. Dus ook een pagina om te liken en ervoor te zorgen dat je niets mist wat Tantilly allemaal voor leuke nieuwe items heeft!

Tantilly op Instagram

Uiteraard hebben we met Everyday Tantilly ook een Instagram pagina. Met Everyday Tantilly zijn we eind vorig jaar gestart, dus deze ‘Tantilly-tak’ is nog vrij jong, maar we proberen hier erg actief mee te zijn.

Hier plaatsen we geregeld leuke outfit foto’s en foto’s die in de winkel zijn gemaakt. Een heerlijk vrolijke Instagram pagina om te volgen.

En dan natuurlijk de “officiële” Tantilly Instagram pagina. Die moet je als fan gewoon volgen natuurlijk!

Als je zelf, op je eigen Instagram pagina, een foto plaatst met een Tantilly outfit aan, vergeet dan niet alle Tantilly pagina’s te taggen hè?! Dan heb je een grote kans dat Tantilly jouw post in haar stories voorbij laat komen. Altijd leuk om Tantilly fans foto’s te zien.

De internationale Instagram pagina kan je hier vinden.

Dan is er ook nog een leuke pagina met allemaal leuke items die Tantilly in de winkel verkoopt wat geen kleding is! Deze pagina is niet zo actief, maar ik denk dat daar vast weer een keer nieuw leven ingeblazen gaat worden. Volg deze pagina vooral als je van accessoires houdt bijvoorbeeld! Tantilly hebbedingetjes

Tantilly op YouTube

Dit is een vrij nieuw kanaal voor Tantilly. Absoluut een aanrader om te volgen! Hier kan je alle live passessies rustig terugkijken (in stukjes) en er staan heel veel leuke video’s op. Korte video’s met een nieuw kledingstuk wat geshowt wordt kan je hier ook terugvinden. Dit Tantilly YouTube kanaal is een must om te volgen!

In het balkje op de pagina staat ook ‘Discussie’, laat hier vooral een leuke reactie voor Tantilly achter!

Tantilly op TikTok

Ben je actief op TikTok? Dan kan je Tantilly ook hier volgen! Tantilly is van alle markten thuis 😉

Vooral de video’s van Clasien zorgen ervoor dat je meteen een vrolijk gevoel krijgt. Daar word je happy van!

Tantilly blogs

Naast de blog waar je nu op aan het lezen bent, is er op de site van Tantilly zelf ook nog een leuke blog om te volgen: Colourful world by Tantilly.

Hier vind je leuke diverse blogs over de achtergrond van Tantilly, nieuwe items en ook handige informatieve blogs. Absoluut een kijkje waard om ook even lekker te lezen.

Tantilly op Pinterest

Hier kan je gewoon het beste in de zoekbalk ‘Tantilly’ invullen en je wordt overspoeld met geweldige foto’s van Tantilly outfits. Tantilly op Pinterest kan heel groot worden natuurlijk. Als jij op een foto klikt op deze blog zie je linksbovenin een Pinterest logo. Als je daar op klikt kan je de foto delen op Pinterest. Dit helpt Tantilly enorm, dus doe dat vooral 😉

Door Tantilly op kanalen te volgen en foto’s of video’s te liken help je Tantilly meer naamsbekendheid te geven. Dit is voor Tantilly ontzettend fijn. Dus wil je ons helpen? Like dan bovenstaande Social Media kanalen en laat bijvoorbeeld een leuk berichtje achter, of deel een video of foto op je eigen kanaal. Daar is Tantilly super happy mee!

Liefs Hilde

 

1 Reactie

  1. Clasien zegt:

    Wat is Tantilly op veel kanalen te volgen. Superleuk!!!!!!
    ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *